Første blogginnlegg!

Heihei!
Dette blir da det første innlegget på bloggen min. Bloggen vil for meg være en treningslogg mot målet mitt som er bikinifitness høsten 2014. Jeg har også diabetes 1 og cøliaki, bare for å gjøre det enkelt for meg selv liksom :p, så jeg kommer også til å skrive om livet med diabetes i en aktiv hverdag. Det vil bli en personlig utfordring på denne reisen, men jeg vet at det man vil, det får man til! Håper også andre vil ha nytte av å følge med meg.

Så, mitt navn er Oda Vår og jeg er 21 år fra Arendal, men bor nå i Sandnes med min fantastiske kjæreste Erik. Her går jeg første året sosiologi på Universiteter i Stavanger og jobber på et bokollektiv for eldre med demens. En givende jobb som gir meg mye glede! Jeg har alltid vært aktiv, først gjennom friidrett i fem år deretter to år med kickboxing før interessen for styrketrening kom for tre år siden. Da jeg begynte hadde jeg ingen spesielle mål og trente hovedsakelig for å holde meg i form. Det var ikke før jeg begynte på City 24/7 i Sandnes trening ble skikkelig motiverende og resultatene kom. Miljøet på City er helt unikt med masse herlige, hjelpsomme mennesker! I tillegg stilte kjæresten min i Athletic Fitness året jeg begynte der så det bidro også til at interessen steg.

Jeg håper du vil følge meg på veien og kom gjerne med tilbakemeldinger :) Tips om hva du vil høre mer om tas også imot med takk!
Ha en fin kveld videre :D

SONY DSC

12 thoughts on “Første blogginnlegg!

 1. Heihei,
  Jeg er veldig interessert i om du kunne ha skrevet hva du spiser når du holder på med dette, ettersom jeg selv også har cøliaki, og sliter noe med å finne ut hvilken mat jeg bør og skal spise!

  Hilsen Live Embla

 2. Har drevet med matplan og treningsplan en stund nå, men motivasjonen er ikke helt på topp akkurat nå.. Har også diabetes, noe jeg syntes er vanskelige å tenke på oppi alt sammen!
  Håper du kan skrive litt om hvordan du løser det ved lavt blodsukker, hvordan du holder motivasjonen oppe og hvordan du mikser den travlsomme hverdagen med trening og kosthold?
  Gleder meg til å følge deg, stå på!! :-)

 3. Dette er super bra! Viktig å vise at vi diabetikere kan alt vi vil. Har selv drevet mye med idrett og trening. Hadde vært morsomt å lest om hvordan virkning insulin og kosthold fungerer i forhold til muskel vekst.
  Har erfart selv at insulin og protein kan gi rask muskel vekst.
  Men lykke til og blir tøft å se fremgangen til høsten 2014!

 4. Så bra! Har både diabetes 1 og cøliaki selv, så det blir spennende og lærerikt å lese om dine erfaringer :) Stå på! Hvis du har noen tips til en som gjerne vil komme i gang med trening, tar jeg gjerne i mot. Hilsen Norin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s