Litt form en regnfull tirsdag

Hei på dere!

Jeg har vært syk i noen dager nå, så har rett og slett ikke hatt så veldig mye spennende å blogge om. Men nå er jeg på bedringens vei heldigvis! Jeg hater å være syk :p
Tenkte også det var på tide med noen formbilder! Det er jo trossalt en bikiniblogg dette ;)

SONY DSC

SONY DSC

Nå har jeg vært på diett/kostholdsplan i en mnd. Jeg liker ikke å kalle det for diett, for jeg spiser nok mat og er svært sjeldent sulten. Men jeg tar det igjen med å trene mer. Dette trives jeg veldig godt med :D
Til nå har jeg gått ned litt over 2 kg, noe som er en sunn vektnedgang med -500 g i uka.

Ellers er det bare siste innspurt til eksamen i «sosiale relasjoner» før jeg kan ta meg en lang juleferie! Det skal bli så deilig. Gleder meg til jul på Sørlandet! Har tilogmed fått med meg Erik, så det blir superkos! :D Ribbe, hjemmelagde medisterkaker og alt mulig godt – nomnomnom!
Noen andre som går eller har gått sosiologi? I så fall er jeg veldig interessert i å høre hvilken retning dere har gått og hva dere synes om studiet :)
Planen min var egentlig å gå sykepleien, men på grunn av enorm pågang på studiet sto jeg på fjerde plass på ventelista ved studiestart. Valget falt derfor på et år med sosiologi. Jeg synes det er veldig spennende med samfunnsspørsmål samtidig som jeg elsker kropp og helse, så jeg er litt i tvil hva jeg vil videre :)

8 thoughts on “Litt form en regnfull tirsdag

 1. Lykke te me eksamen søta! :)
  Kan tenke meg du grue deg litt te alt julemad, au! Blir sikkart någen harde træningsøkter i ugene ittepå, hoho! :)

  Du e goe!

 2. WOW!!! Så fin kropp!! Jeg er relativt slank men har den “kulen” under navlen som jeg vet flere med diabetes 1 har.. Vet om to andre som har det, har du noengang hatt det? Magen er flat, men så får jeg den kulen der som ser så forferdelig ut… Må nok ned i vekt jaa:p Kan du fortelle om hva du spiser, hvordan en typisk dag mtp kostholdet ditt er?:):) prøver å holde blodsukkeret mitt så godt jeg kan men er ikke alltid så lett pga varierte tider å spise på, vet ikke helt hva som er “bra” mtp karbohydrater osv:) Takk for svar!

  • Tusen takk for det Andrea! Så koselig :)
   Jeg har ikke opplevd det nei, men jeg har hatt – og lurer på om jeg kanskje har litt nå – infiltrater på venstre side av magen. Ser det buler litt mer på venstre side, så skal ikke stikke meg under navlen på noen mnd nå :) Men ellers er det vel bare viktig å variere stikkested! Jeg setter overalt på magen, men det er litt vondere der det er lite fett. Har du også merket det?
   Jeg kan legge ut litt om kosthold denne uka! :):)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s