Søndagstrening og snopelicious nytt proteinpulver!

Hehey!

Hvordan er formen deres i dag? Har helgen vært festlig eller avslappendes? ;)
Selv kom jeg hjem fra Arendal i går, så lørdagen ble tilbragt med min kjære og hjemmelagd lasagne! Det resulterte i en supergod trening tidligere i dag!

SONY DSC
SONY DSC

Rygg, biceps og bakside skuldre sto på planen, og det ble blant annet pull-ups, nedtrekk, diverse ro øvelser, sidehev og facepull. Felt good! Tok 8 reps på 60 kg i sittende roing også – det må være ny rekord! Hjelper å ha Erik der til å pushe meg :D
SONY DSC
SONY DSC
My superman!

Ellers må jeg tipse dere om et syykt godt proteinpulver! I’m in love ♥
Jeg er gaaanske kresen når det kommer til proteinpulver, men disse smaker bedre enn noe annet jeg har smakt! Jeg har prøvd utallige forskjellige pulver, men det meste har resultert i å bli styrtet ned – helt til jeg smakte disse fra «Bulk Powders»!
SONY DSC

I motsetning til mye annet har de en veldig god ettersmak. Jeg har kun smakt disse med vann og det var 10/10 poeng! Tenk så gode de blir med melk da, mmm.. Lørdagsgodt verdig! :D Anbefaler å blande med 2 dl vann/melk for en passe smak og fylde.

«Chocolate Cookies» og «Chocolate Peanut» er mine favoritter! Gleder meg til å smake «Lemon Meringue» og «Peaches and Creme» også. Det høres jo snopelicious ut!
Dere kan gå inn på nettsiden deres her og bestille smaksprøver hvis det er ønskelig :)

Nå har jeg vært skikkelig husmor; vasket, støvsugd og gjort det fint til jul! Regner med Erik blir fornøyd når han kommer hjem ;)
Så nå står velfortjent chilling på planen! Deilig med en lat søndag av og til :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s