Julebord og form-update

Goood søndag!

Hvordan er formen deres i dag? Var på julebord med verdens beste gym i går, selveste City Gym! Var supergod stemning med godt over femti bodybuildere og fitnessbabes! :D
Gikk for en rød kjole faktisk – ganske uvanlig til å være meg! Men en lady in red er vel sjeldent feil? ;) Først hadde vi et jentevors hos søteste Ida Marie! Ble dessverre ikke tatt så mange bilder, men det var veldig gøy med de fineste booty babes’a og treningssnakk så klart!

Da var vi ankommet lokalet var det tid for pizza! Fikk til og med min egen glutenfrie – tusen takk André :D Fikk litt panikk når jeg så jeg bare hadde to blodsukkerstrips igjen, men spurte legen min om råd (les: Erik) og vi ble enige om å spare de til senere og sette 2 enheter til pizzaen. Det resulterte i et blodsukker på 8,3 når vi kom hjem senere på kvelden. Ikke verst det :)

a76ad9c6658011e3a16a122b8b9af17f_8
ee465964650911e3ac080eecd92379d2_8
Love you girls!

Til tross for at det var 3 eller 4 gangen jeg har drukket i år og at jeg ble gaaanske fin på vin, er formen overraskende bra i dag! Fikk vaske og ryddekick tidligere, så det er ganske deilig med en skinnende rein leilighet dagen derpå! :D

4 thoughts on “Julebord og form-update

  1. Herregud og fantastisk fin du er, oda! Er stolt av deg, kjenner deg ikke, men er utrolit stolt av og se hva du oppnår, hva du klarer og hjelpe andre med og alt du gjør! Fortsett og gjør hva du gjør, så blir det greier! Og så ufattelig fin kropp du har, og så fin du er! Ååå, gutten som får deg blir en heldig gutt! Ha ett fint år videre! :)

    • Wow, tusen takk for så flotte ord! Ble helt rørt nå jeg, hihi :) Håper jeg kan imponere litt på nyåret! Igjen, tusen takk altså – motivasjonsboost! Hehe :D
      Jeg har funnet meg gutten min og føler meg gaaanske heldig selv som har han! :D
      Ha en strålende jul <3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s