Ryggøkt og pakke!

Hello hello!

I dag har jeg hatt en god rygg, biceps og skuldreøkt med svigerinne/venninne Ingrid! Fikk kjørt oss godt i pullups, diverse roøvelser og pumpa opp gunsa! Ble en veldig god og tung økt, så regner med både jeg og Ingrid kommer til å kjenne det godt imorra ;)

Tok med en lang (langt til å være meg) sykkeltur tidligere, det var forfriskende! Skulle egentlig bare sykle noen kilometer for å hente en pakke, men så ble det plutselig en mil! Må si meg fornøyd med det – dagens cardio ;) Elsker å sykle, men meg + sykkel + motbakke = it ain’t meant to be.. Haha sliter så sykt, melkesyre til tusen i beina :p Men fikk pusha meg opp alle bakkene selv om jeg vurderte å gå av enkelte ganger, hoho! Gøy å pushe seg selv – uansett hva det skulle være :)

Sykkelturen var hovedsakelig for å hente en pakke og wii, elsker pakker i posten :D
Skal vise dere innholdet i morgen! Gleder meg :)
SONY DSC
SONY DSC
Bulldogen kjøpte vi på Bohus etter at Billy, min søteste, rareste, kuleste bulldog, døde i høst. Tok det utrolig tungt, men nå tenker jeg bare på de gode minnene. Også hjelper det å ha «han» i gangen også, hihi :D
IMG_3734
IMG_3736
Jeg og Erik lagde en rampe til han i sommer, siden han sleit med å komme seg opp trappene! Lille, gamle mannen ♥
IMG_3803
Dette forblir et mysterium.. Billy pleide ofte stå sånn, med hodet inn i buskene haha! Har enda ikke funnet noe logisk forklaring på det :p

Har du forresten lyst til å lese noen småfacts om meg, sjekk ut instagram! Måtte jo slenge meg på trenden ;) I løpet av helgen kommer det også et innlegg om tøying og viktigheten av det, so stay tuned!
6b16fa94682911e3812812d0fad9bdb7_8-horz
Skrives imorgen, ha en fin kveld! Bare en dag til helg og juuuul nå ♥

2 thoughts on “Ryggøkt og pakke!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s