Lørdagsryggøkt!

Hei!
Våknet opp i dag strålende uthvilt, klar for en god ryggøkt med Livi! Klokka ti var vi i gang og hadde hele gymmet for oss selv. Veldig uvant :p Varma godt opp med rotatorcuff og tøying av overkroppen. Etter det kjørte vi på med nedtrekk, diverse ro-øvelser, facepull, sidehev og noen øvelser på biceps. Avsluttet med litt tøying på beina :)

IMG_7260-tile

Hadde overraskende godt trykk etter fridagene i jula. Mye mat og restitusjon gjør seg, hoho! Har ikke akkurat hatt mange dagene med treningsfri, men det var ikke så lett å få trent i Arendal uten nøkkelkort til noe senter. Så da var det deilig at økta ble god i dag! Klarte to sett på 50 kg i nedtrekk og 10 reps på 55 kg i sittende roing, mellom 6-10 reps. Godt å løfte/presse litt tungt igjen :D

Etter treninga var det tid for litt etterlengta soool! Det er så deilig, men samtidig så tiltak.. Derfor blir det ofte lenge mellom hver gang. Men jeg vil helst ikke se ut som en snømann, så jeg må bli flinkere! Flink til å ta sol, det høres jo ikke helt bra ut.. Holde det vedlike i alle fall, hehe! ;)

Odaflexx02

Odaflexx03
Ei lida lørdagsflex må til! 

Og siden det er lørdag i dag betyr det god mat og kos med min kjære! Han jobba kveld i går, så da tar vi en liten ett-års feiring i dag. Gleder meg :D

Ha en fin helg videre!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s