Heavyass beinøkt! :D

Puh – for en økt! Hadde bein og rumpe med Erik i dag, og daaamn det ble en awesome økt :D Lenge siden jeg har kjørt meg så ut på beina! Også er det alltid så gøy å trene med Erik, for han pusher meg så sykt. Og jeg pusher han ;) Liker’e!

SONY DSC

Økta bestod av:

  • Knebøy/frontbøy
  • Haqsquat
  • Brede beinpress
  • Leg extension
  • Glutepress i ryggløftmaskin
  • Stående leggpress
  • Sittende leggpress

På haqsquaten var jeg allerede gaaanske kjørt etter noen tunge sett på frontbøyen, men Erik pusha meg til å hele veien ta fem reps til. Så tungt, men sånn det blir fremgang av! På det siste settet gikk det på rein viljestyrke og jeg sa «Kom igjen nå Oda, kjør på så blir rumpa di like bra som Ingrid Avelsgaard sin!». Haha, takk for fantastisk rumpemotivasjon Ingrid :D

SONY DSC

SONY DSC
Glutepress i ryggløftmaskin er noe som sviiir på stumpen! Skvis alt du kan på toppen og du kjenner nesten rumpa gror, hoho ;)

Nå har jeg nettopp hatt en date med Rumble Roller’en. En vond date.. Fy søren, det er så sinnsykt pain :p Men det gjør så bra! Skal bli enda flinkere til å bruke den fremover, minst en gang om dagen. I tillegg tøyer jeg mye, rundt to ganger om dagen – spesielt godt på beina.

Jeg syns alt blir lettere å gjennomføre hvis man har et mål med det. Jeg tøyer før og etter trening og i begynnelsen syns jeg det var litt kjedelig. Men nå har jeg et mål med det, og da blir det gøy med engang! Målet er nemlig å komme ned i spagaten før sommeren :D Oh yeah!

SONY DSC

SONY DSC
Poser litt i den nye treningsbuksa fra Weightless/Freddy. Loveit!

Hos meg sittet fettet best på hofte/mage,  rygg og armer. Typiske steder fettet setter seg på jenter i tillegg til lår/rumpe. Heldigvis sitter det ikke så godt på beina, så de skal bare bygges større fremover ;) Gleder meg såå til å gutse på nå og knuse noen mål!

Nå er det restitution and relaxation som står på planen. Og litt husarbeid da. Har sett på «Herlige hjem» for litt inspirasjon og «Jul i Dyreparken». Hihi, elsker alt som handler om dyr O:) Nå skal jeg fylle opp iPaden med litt treningsting osv!

Senere i kveld bærer det ned på gymmet igjen for cardio og en god tøye-session! Herlig :)

One thought on “Heavyass beinøkt! :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s