Metabolsk aktivering og Better Bodies klær!

Hei!

I dag var det ekstra deilig med litt sol på kroppen! Det er så sinnsykt kaldt her borte, skikkelig Vestlandsvind.. Fysj! Hadde en god metabolsk aktivering økt før jobb, og det kjennes godt! På en slik økt følger man myo-reps metoden. Det er enkelt forklart at jeg tar 20-25 reps, da skal de siste repsa være gaaanske tunge, så har jeg 10 sekunder pause før jeg tar 5 reps til. Sånn fortsetter jeg til det ikke går lenger. Nedtrekk kan for eksempel bli seende sånn ut: 35 kg x 20 + 5 + 5 + 5 + 5
Det høres kanskje lett ut – det trodde jeg også det skulle være – men det er det ikke! :p Etter du har hatt 20-25 reps og begynner på de 5 nye, kjennes det kjempe tungt ut. Det synes jeg er ganske deilig, for jeg liker best å trene tungt! :)

På tirsdag kom Better Bodies klærne frem også! Masse deilige vår farger :D To topper i army og rosa, oransje short-top og tights! Tok bare noen kjappe bilder på morgenen, så resten får dere se senere.

SONY DSCSONY DSC

Noen svarte, freshe sko har jeg også vært på let etter en stund. Midt i blinken at G-max hadde tilbud på disse Nike skoa :D Nå begynner treningsgarderoben for våren å fylles opp, mangler bare et trådløst headsett. Noen forslag? Helst i hvit eller farger :)

SONY DSC

Nå er det snart på tide å stenge butikken, og komme seg hjem til mat og litt avslapping på sofaen! Ha en fin kveld videre :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s