Mine kosttilskudd!

Som sagt tenkte jeg å fortelle dere hvilke kosttilskudd jeg bruker og hvorfor :) Etter jeg byttet kosthold bruker jeg ganske lite kosttilskudd egentlig, for jeg får det meste i meg gjennom kostholdet. Det kan allikevel være greit å supplere med litt tilskudd, spesielt under en diett :)

kosttilskudd01

Den røde boksen er pre-workout fra Olimp som heter «No-xplode». Denne har jeg i smaken «fruit punch» som smaker kjempe godt og søtt! Pre-workout tar jeg ofte før trening, da det gir deg den ekstra energien til å gi alt!

Kreatin er et av få kosttilskudd med dokumentert effekt for økt muskelmasse og muskelstyrke. Dette kan anbefales til alle som trener! Kreatin kan også hjelpe til å stabilisere blodsukkeret :)
Denne fås nå på tilbud til 75,- i nettbutikken til Nordic Power - en veeldig god pris!

Bcaa står for “branched chained amino acids” og består av de tre aminosyrene leucine, isoleucine og valine. Dette er tre av de essensielle aminosyrene kroppen trenger for opprettholdelse av proteinsyntesen.
Bcaa finnes i både kjøtt og proteinpulver, så spiser du variert og får i deg nok protein, er bcaa for de fleste unødvendig, men kan være greit som påfyll under en diett for eksempel. Jeg bruker bcaa etter trening på lavdagene får å fylle opp litt :) Denne har jeg i blåbærsmak – nam!

Proteinpulver er det mest brukte kosttilskuddet i verden og det av god grunn! Proteinpulver (whey) er i bunn og grunn melkepulver, og er en av de billigste proteinkildene på markedet hvis man regner proteinmengde per kilo. Det er veldig mange som kunne trengt å få i seg mer protein, så en shake eller to om dagen er ikke dumt :)
Proteinpulveret har jeg i sjokoladesmak og jeg pleier blande med 2 dl vann, så det ikke blir utvannet smak.

Alle disse produktene fås kjøpt hos Nordic Power, på Fitnesshop i Sandnes eller i butikken på City 24/7! :)

fiskeolje01

Fettsyrer som omega 3 gir dokumentert helsebringende effekt og er noe alle burde inkludere i kosten sin! Coachen min Camilla Hoel har skrevet en artikkel om hvorfor fett er så viktig her. Viktig og interessant lesing! :)
Som de fleste andre er jeg ikke spesielt glad i ekkel fiskesmak, men denne lakseoljen smaker appelsin – og faktisk bare det! Eneste jeg klarer drikke rett fra skjea, hehe.  Jeg tar 1 ss lakseolje om dagen, da jeg allerede får i meg mye fett gjennom kokosmelk, avokado, egg, laks, smør og ost. Jummy? Oh yes! :D
Denne fås kjøpt hos MyRevolution.

Hvilke kosttilskudd bruker du? :)

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s