Tacokveld!

 

Nå sitter jeg på jobb på City 24/7 og skal hjem til taaaco! Ååå, som jeg gleder meg :D Tar “lørdagen” i dag siden jeg skal være borte i morgen kveld og ville ha kose/matkveld sammen med Erik, hihi :) Så i kveld blir det taco, lett-is, popcorn, pepsimax og en god film! Herlig start på helgen :)

20140221-192451.jpg

Når lørdagen kommer pleier jeg holde meg til lett-is og popcorn, for det er så vanskelig å holde kontroll på blodsukkeret – spesielt hvis jeg spiser potetgull eller sjokolade. Veeldig sjeldent jeg klarer beregne insulinmengde til det! Blodsukkeret i går så riktignok sånn ut, det er verdier jeg og kroppen min trives med :D

20140221-192501.jpg

Ha en fiiin fredagskveld alle sammen – kos dere!

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s