Søndag, hverdagshandel og hypertrofitrening.

Goood søndagsmorgen! Hvordan er formen deres idag? ;)
Min er tipptopp – var nemlig edru på innflytningsfesten igår! Det var en kjempe koselig kveld sammen med mange fine jenter, blant annet endel babes fra City :) Kjekt å være litt sosiale utenfor gymmet også!

IMG_8771IMG_8773IMG_8770IMG_8772

Lettere sagt enn gjort å ta fine bilder med kameraet inne i mørket, så mobilen fikk duge igår!

Her er forresten hvordan en typisk hverdagshandel ser ut for oss :) Jeg elsker virkelig kostholdet mitt, det gir så mange muligheter for variasjon, og god og fargerik mat! Noen av matkildene er:

SONY DSC

Proteinkilder: Kylling, karbonadedeig, fisk, egg, mager kesam/cottage cheese
Karbohydratkilder: Ris, frukt, grønnsaker
Fettkilder: Avokado, kokosmelk, laks/lakseolje, nøtter, ost, smør

Jeg har foreløpig ikke variert så mye på karbohydratkildene, da jeg har så mye frukt og bær i løpet av dagen at jeg føler kostholdet er variert på grunn av det. Frukt fungerer veldig fint på mitt blodsukker, har noen andre diabetikere samme erfaring? :)

Nå står en hypertrofi økt med Erik på planen! Skal bli godt å få kjørt kroppen litt før siste jobbkveld denne uka :) Nå har coachen min gjort litt endringer på dietten også, så jeg gleder meg til å se hvordan kroppen vil respondere på det! Let’s go :D

SONY DSC

Ønsker alle en fin og lat søndag – akkurat sånn det skal være, hehe! :)

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s