Keep it simple!

I dag er det lavdag på programmet, noe jeg har tre dager i uka. Da har jeg en god del mindre kalorier enn det jeg har de fire andre dagene. Det funker overraskende bra og jeg er ikke spesielt sulten heller :) God mat med mye bra fett holder enn lenge mett! På disse dagene har jeg kun 20 g karbohydrater til hvert måltid. På høydagene har jeg myyye mer! Derfor blir den totale insulinmengden på rundt 4-6 enheter på lavdagene, og rundt 8-10 enheter på høydagene. Dette varierer selvfølgelig endel; har jeg hatt en skikkelig tung økt eller cardio trenger jeg ofte bare 1 til det jeg måtte ha satt 2-3 til ellers :) Så trening – DET er bra for blodsukkeret!

På lavdagen holder jeg maten enkel, derav overskriften keep it simple! God og sunn mat trenger ikke ta lang tid. Begge disse rettene er lagd på to minutt og smaker kjempegodt.

IMG_8882IMG_8883
Øverst er det sprøstekt laks med en enkel tzatziki. Oppskrift på tzatzikien finner dere her! Nederst ser dere kylling krydret med karri, chilli og salt, stekt i kokosmelk. Dette smaker faktisk best kaldt syns jeg! Verdt et forsøk :) Ved siden av disse måltidene har jeg også en karbohydratkilde.

Så selvom jeg har hatt lavdag, har jeg allikevel fått i meg mye forskjellig mat! Blant annet omelett, laks, kylling, karbonadedeig, kokosmelk, frukt, bær, kesam og nøtter. Naaam :D

Økta i dag var myo-reps og fyy søren så tungt det er! Noen andre som har prøvd det?

  • Stående legcurl
  • Bulgarsk utfall
  • Nedtrekk, smalt grep
  • Facepull
  • Benkpress
  • Sidehev i maskin
  • Kinesisk sidehev
  • Bicepscurl m/stang

Får tidenes pump av den økta og føler meg helt kjørt allerede etter beinøvelsene, haha! Må jo leke litt bøs også, svett og god etter økta!

IMG_8881IMG_8884
Etter metabolsk aktiveringsøkta på lavdagene fyller jeg opp med verdens beste bcaa fra Nordic Power og eple! Smaker kjempe god blåbærsaft, mmm :) Også er den jo rooosa! :D

npbcaa
I morgen skal dere få oppskrift på hjemmelaget, sunn frozen yoghurt! To varianter: en litt syrlig og en sukkersøt. Bare å glede seg :)

2 thoughts on “Keep it simple!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s