Ny uke, nye muligheter!

Hellu :)

Sitter her med en stor kopp te, en haug med bøker og heeelt fraværende leselyst. Herregud, jeg sliter så med disse engelske bøkene! Gjør liksom alt tusen ganger tyngre og det hjelper heller ikke på at den ene boka faktisk er på tusen sider :( Tusen sider med engelsk faglitteratur.. Blæ! Noen tips til hvordan å best mulig jobbe med engelske lærebøker? Kjenner det er litt tungvint å oversette hver setning..

Men bortsett fra at leselysten er litt fraværende i dag, er alt annet bra! Hadde enda en kjempeøkt med Erik i går! Hjelper virkelig å bli pusha litt, så jeg fikk utfordra styrken i frontbøyen – that felt good :D
Treninga ble seendes sånn ut:

  • Frontbøy
  • 50 kg x 9
  • 60 kg x 9
  • 60 kg x 6
  • Liggende leg curl
  • Militærpress
  • Sidehev mot skråbenk
  • Pullups
  • High row

SONY DSC

Har blitt betydelig sterkere i frontbøy i alle fall! Få ting som er gøyere enn fremgang, eller hva? :) Det er vel nettopp derfor fitness og trening er så gøy, for trener du hardt og spiser nok næringsrik mat, så kommer resultatene du ønsker deg! Men det er opp til deg å gjøre det du skal og å holde det over tid.
Gleder meg til i morgen, for da er det powerdag – det betyr tunge vekter og reps! 3-6 reps i knebøy, markløft og benkpress, deeet blir tungt ja!

Kveldsmåltidet i går ble noe som er utrolig enkelt, og som smaker såå godt! Mager kesam, funlight med bringebærsmak, toppet med valnøtter og litt sukrin gold ♥

funlight

Smakte akkurat som bringebæryoughurt, så dette blir nok et fast måltid på kvelden :D Jeg trengte heller ingenting insulin til dette. Føles litt merkelig å spise uten å sette insulin først, hehe!
Dette var ferdig på to minutt, men jeg skal vidreutvikle oppskriften litt ikveld, så skal dere få en god og sunn, og litt mer fancy oppskrift i morgen! :)

SONY DSC

Ønsker alle en god start på uka! Mandagen min skal bestå av trening og jobb :)

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s