Et lite utvalg av lørdagens godsaker!

Hvordan er formen i dag? Like strålende som sola regner jeg med :D
Våknet opp halv ni i dag, lys våken. Deilig å komme tidlig i gang med dagen selvom det var litt vel tidlig på en søndag, men da har man god tid til ting som må gjøres. Også elsker jeg late morgener – aaah! Så før elleve er frokosten inntatt, klesvasken på gang, oppvasken tatt og sengen skiftet på. Deilig med det som er gjort! :)

Kjente vi ikke hadde spist så mange måltid før powerøkta i går, så følte meg ikke helt supersterk! Men en god økt ble det absolutt :D

   Markløft
○ 5 x 110 kg
○ 3 x 120 kg
○ 5 x 110 kg

   Knebøy
○ 6 x 50 kg
○ 6 x 60 kg
○ 4 x 60 kg

   Pushpress
○ 5 x 35 kg
○ 5 x 40 kg
○ 5 x40 kg

   Benkpress
○ 6 x 45 kg
○ 3 x 50 kg
○ 6 x 50 kg

   Pullups
○ 5, 4, 3

bilde 1bilde 2

Tror det er lurt å ha noen økter hvor man repper på litt lettere vekter, trenger ikke alltid være tyngst mulig; selv om det er veldig gøy, hihi! Sist powerøkt hadde jeg bare sett på 110 kg i markløft, noe som resulterte i 3 reps på 130 kg neste økt! På litt lettere vekter får man tenkt mer teknikk også og det er viktig :)

Etter handleturen i går stakk vi innom Gjesdal bakeri som ligger i Sandnes, egentlig for å se etter noen glutenfrie tortillas til tacoen. Har alltid kjøpt noen frosne på Rema 1000 eller Meny, men nå er de ute av produksjon – skuffendes! :( Får prøve å lage noen selv neste gang! Men i alle fall, på Gjesdal bakeri hadde de kjempe stort utvalg av glutenfrie bakevarer, så vi kjøpte med oss noen baguetter med valmuefrø på toppen, mmm! Smakte utrolig godt og lite glutenfritt med leverpostei og agurk på, med et stort glass sjokomelk ved siden av :D

isosv02isosv01

Og lett-is er fast inventar på lørdagene! Denne er dødsgod, flere som har prøvd? :) Sammen med popcorn, taco og litt smågodt var lørdagen komplett!

isosv03

Fikk også lurt Erik til å farge håret mitt i går, haha! Så det må dere se seinere :) Han gjorde en super jobb hehe! Men nå står snart trening for tur, før Benedikte kommer på besøk i kveld – herlig søndag!

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s