Vårstemning i Arendal og finfin skogtur med Rambo!

SONY DSCSONY DSC

Åh – for en fantastisk fin dag! Steikende sol og bare velstand, føler meg skikkelig happy rett og slett. Koselig å være hjemme på besøk i noen dager :) Dagen begynte med å møte min gode venninne Ida Sofie på cafe i Arendal. Ho hadde med seg den bittelille chihuahuaen sin også, så det var kos :D

Når jeg kom hjem kriblet det i kroppen etter å få se Rambo igjen, hihi! Iført gode turklær og kamera rundt nakken var vi klare for en lang tur i skogen. Noe jeg alltid har satt pris på med å bo her på Eydehavn er at skogen ligger en meter fra huset og havet er hundre meter lenger nede. Så glad i naturen og dyr har jeg alltid vært! Jeg ble jo ikke akkurat mindre glad da pappa en høstdag i 1997 kom hjem med en stall vi kunne ha på jordet nedenfor huset! :D Så til sammen har vi hatt 13 hester på fôr, 1 hund, et ukjent antall katter, 2 taranteller, 3 rotter, 1 dverghamster og ja – det var vel det :p Ikke rart jeg er dyrefrelst, hihi! ♥

Men tilbake til den flotte turen vi hadde i steikende kveldssol. Vi gikk et lite stykke inn i skogen til et tjern og gjett om Rambo ble fornøyd da! Fikk bada og kost seg :D

pageSONY DSC

Mens Rambo bada nøyt jeg de siste solstrålene dagen hadde å by på. Kjenner jeg har fått litt sol i ansiktet i dag, deilig!

SONY DSCSONY DSC

Våren er virkelig kommet for fullt her på Sørlandet; det spirer og gror i alle kanter! Kom over disse flotte blåveisene i skogen, ååå så vakre vårtegn.

SONY DSCSONY DSC

Og se hvem vi møtte på i skogen! Vekker det skumle barndomsminner? Mohaha ;)

SONY DSC

Når vi kom hjem møtte vi en litt skeptisk Pippipus på verandaen, hehe! Skjønningen :)

SONY DSCSONY DSC

Nå er tacoen inntatt og Norske Talenter på skjermen. Perfekt fredagskveld med familien! :)
Håper dere har en fin kveld!

2 thoughts on “Vårstemning i Arendal og finfin skogtur med Rambo!

 1. Nå har jeg sett gjennom maaange av innlegga dine, og jeg må si jeg er imponert OG inspirert! :)) Lekkre bilder og maten ser nydelig ut! Tror jeg skal prøve meg på tacosuppa etter jobb, for min såre hals trenger noe varmt og godt.
  Skal absolutt følge med på bloggen din, takk for linken :))

  Klem fra Cathrine
  (Diabetikeren i “Greengate” butikken)

 2. Nå har jeg sett gjennom mange av innlegga dine, og jeg må si at jeg er både imponert og inspirert! Nyyyydelige bilder, og maten ser himmelsk ut :))
  Skal absolutt prøve tacosuppa når jeg kommer hjem fra jobb. Det kan min såre hals og feberkropp trenge. Gleder meg!

  Skal absolutt følge med på bloggen din, var utrolig gøy å finne en i samme situasjon med masse gode tips og råd :) takk!

  Klem fra Cathrine
  (Diabetikeren i “greengate butikken”)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s