Labellamafia og nydelig sjokolade-kokoskrem!

God fredag folkens! I dag føler jeg meg glaaad :D Sola skinner såvidt gjennom skyene, leiligheten er vasket og klar for å være alene noen dager, og jeg har akkurat satt meg ned med en stor porsjon lunsj; tacosalat, sjokolade-kokoskrem og sukkerfri iste. Oppskrift på kokoskremen kommer lenger ned i innlegget, for dette MÅ dere prøve :) Fantastisk godt!

I går kom endelig tightsene jeg bestilte fra Labellamafia! Tok en liten stund siden de shipper fra USA, men det var verdt ventinga, for de var utrolig kule og gode i et veldig spesielt stoff :D

SONY DSCpage

Jeg elsker fargerike klær når jeg trener, så disse passer perfekt i samlingen. Spørs bare om så mange andre farger enn svart og hvitt passer til disse da, hehe. Noen spreke forslag? :D

SONY DSC

Hardcore ladies – that’s right!

På høydagene har jeg to måltid med avokado eller kokosmelk, og på lavdagene har jeg et måltid med det. Jeg har ikke kjent så mye på søtsuget siden jeg har så variert mat på planen min, men skulle lysten på sjokolade melde seg er denne kokoskremen perfekt! Ikke bare smaker det superdigg, det er super sunt også! 

SONY DSC

Så, hvorfor spise mer kokosfett?
Kokosfett er rikt på laurinsyre, som har vist seg å ha antibakterielle egenskaper og kan beskytte kroppen mot flere infeksjoner. Kokosfett gir også økt metthetsfølelse på grunn av det høye fettinnholdet. Jeg er i alle fall veldig glad i kokosmelk, det kan brukes til alt; søte desserter eller eksotiske, spicy middager!

Før du begynner på denne desserten, sett kokosmelka i kjøleskapet med en gang du kjøper den. På denne måten skiller den harde delen seg fra «kokosvannet», og den harde delen er den du skal bruke og som fører til best resultat! :)

SONY DSC

Ingredienser:

♥ 50 g fullfetts kokosmelk
♥ 1 ss mager kesam
♥ 2 ts kakao
♥ 1-2 ts sukrin gold
♥ 1 ts agavesirup (kan sløyfes)

Bland sammen alle ingrediensene og rør godt til du har en glatt og kremete mousse. Jeg bruker fullfetts kokosmelk fra Santa Maria; syns denne skiller seg best i kjøleskapet. Hvis du ønsker litt mindre kokossmak, kan du tilsette en skvett lettmelk også! Sett i kjøleskapet til du har en kald kokoskrem, og server med friske bær. M-mmm :D

SONY DSC

Og til de som fortsatt tror kokosmelk/kokosfett er usunt; nei, det er det ikke! Når jeg var på sykehuset for å måle langtidsblodsukkeret for noen uker siden, målte jeg kolesterolet også. Totalkolesterolet lå på 4,2 – helt perfekt! Og jeg har mye fett i kostholdet mitt :)
Det er vanskelig å peke ut én grunn til hvorfor man føler seg bedre, men det er ingen tvil om at kroppen min har det bedre etter jeg la om til et kosthold med mere fett. Jeg føler meg sunn og energifull!

Når Erik kommer hjem fra jobb om et par timer reiser vi til Oslo! Ah, gleder meg til noen fine dager i hovedstaden med den beste jeg vet ♥ Blir også supergøy å se utøverne fra gymmet, bland annet sjefen min André Thesen og kjæresten til venninna mi Carolina, Bård Grongstad!

andre
André Thesen 

bårdg
Bård Grongstad

Watch out for these names! ;)

One thought on “Labellamafia og nydelig sjokolade-kokoskrem!

  1. Pingback: Eksamenslesing, lavdag og myo-reps! | Oda Vår Arnesen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s