Bulldogbesøk og sommerlige tullipaner!

For noen fantastisk fine påskedager her på Vestlandet! Og rundt om i resten av Norge virker det som? :) Deilig med solstråler på kroppen igjen iallefall, gjør så utrolig mye med humøret og energinivået!

I helga har vi hatt besøk av skjønne Lycke! Såå utrolig koselig å ha en fransk bulldog rundt seg igjen :) Kjente jeg savna Billy godt da ja! Franske bulldoger er en helt spesiell rase; så sære, morsomme og søte! Minigriser med enorm stor personlighet, hihi :D

Lycke02Lycke05Lycke01

Så i dag har vi bare kost oss i sola, gått turer med Lycke i skog og mark, og grilla! Erik lagde noen sinnsykt saftige kyllingfileter på grillen tidligere. M-mmm! Barbequemaster :D Kommer godt med gjennom dietten, hehe! Og mens Erik hadde seg en treningsøkt, tok jeg meg av påskevasken på gymmet! Flaks for sjefen min at jeg elsker å vaske og rydde; nå har gulvene fått en god vask, apparatene er skrubbet, hyller er vasket og tepper er ristet! Herlig :D

Som takk for pass av Lycke fikk vi disse flotte tullipanene! Jeg eeelsker blomster, og disse hadde en helt nydelig farge som frisket opp stua ♥ Tusen takk søte Siw!

SONY DSCSONY DSC

Nå skal vi innta sofaen og kooose oss! Har hver vår Oh’yeah proteinbar vi skal ha, før jeg skal prøve å lage sunn vaniljefudge :) Oppskrift får dere i morra – hvis det blir vellykket, hihi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s