Treningsglede og powerøkt!

Hei på dere!
Noen som har prøvd potetsalaten jeg la ut i går? Falt den i smak? :)

Kom hjem for ikke så lenge siden etter en sinnsykt god powerøkt med Erik! Iiiih, elsker den økta :D Alt føltes bra i dag og det var utrolig deilig, ettersom økta i går var den verste hittil i år. Haha :p Anbefales ikke å sole seg i hundre grader før trening.. Etter å ha lagt noen timer på terrassen klikka det helt for blodsukkeret. Skjønner enda ikke hva som skjedde, men når jeg målte etter solinga var blodsukkeret på 11,9 og det «nekta» å gå ned uansett hvor mange enheter jeg satt. Følte meg i tillegg veldig lav, så det var merkelig. Trodde liksom sol og varme skulle senke blodsukkeret.
Noen forslag, diabetikere? :p

Men anyways, økta ble superduper i dag! Følte meg energifull og sterk. Hadde en god blanding av PWO, bcaa og kreatin før trening – det gjorde nok susen :D

 • Knebøy
 • 60 kg x 6
 • 70 kg x 3
 • + 2 mislykka forsøk på 80 kg :p Next time!
 • Markløft
 • 110 kg x 5
 • 110 kg x 5
 • 90 kg x 6
 • Benkpress
 • 50 kg x 6
 • 60 kg x 1
 • 55 kg x 4
 • Pullups
 • 5 – 4 – 5

IMG_0747IMG_0748
Building a booty comes from much food and heavy squats!

Slenger med et bilde fra lunsjen ute i sola i går! Såå deilig å kunne sitte på terrassen i singlet og spise igjen. Mandag betyr lavdag, så da ble den en svært enkel lunsj i går. Like greit det av og til :) Og frisk frukt ved siden av så klart! Ooog en dæsj sukkerfri ketchup.

SONY DSC

Jeg vet ikke helt hva som har skjedd, men tydeligvis har smaksløkene mine blitt såpass voksne at de liker oliven! Syns det smakte helt forferdelig før; og det smaker enda litt rart, men allikevel sååå godt hihi :D

Nå er joggebuksa inntatt etter en lang og deilig dusj. Resten av kvelden går til avslapning og tja – fooood! Har et stort måltid igjen og en halv boks kesam. Jummy :) Også gleder jeg meg til å se «Petter Schjerven – Typisk Deg», det er så morsomt! :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s