Sommerlig kyllingsalat ♥

Følte for å kjøre hamstringen litt ekstra på treninga i går – angra greit på det når jeg våkna i dag og så vidt kunne gå! Haha :D Jeg ser ikke på lemsterhet som et tegn på at man har trent bra, bare at man har trent musklene litt annerledes eller andre muskler; men deilig å kjenne det fordi! Time to groooow ;)

Nå som sjefen min André og Carolina’s kjæreste Bård er ferdig på diett etter vårens konkurranser, var det på sin plass med et realt sukkerkick! Lagde gulrotkake etter denne oppskriften – så utrooolig god! Tenkte jeg måtte teste viljestyrka litt i går, så holdt meg til å smake om glasuren var godkjent bare, hihi. Men jeg elsker å lage mat, så kanskje det er dette jeg skal gjøre under dietten; bare lage mat til alle andre? :D

carrotcakegulrotkake01

Nå har jeg akkurat inntatt dette måltidet. Mmm, SÅ enkelt og SÅ godt!

SONY DSC

Her har jeg bare blanda sammen det jeg hadde av fargerike godsaker, så for denne sommerlige salaten trenger du;

♥ Isbergsalat
♥ Avokado
♥ Agurk
♥ Cherrytomater
♥ Paprika
♥ Rødløk
♥ Kyllingfilet

SONY DSC

Du kan også tilsette sprøstekt bacon (hørtes jo ikke godt ut det..) og egg hvis du er ekstra sulten – supergodt! Lagde en enkel dressing av mager kesam, paprikakrydder, kajennepepper, chilli, litt sitronsaft og pepper. Syns egentlig ikke man trenger dressing når man har avokado i; den gjør salaten så kremete og god! Men godt med litt variasjon :D

SONY DSC

Gleder meg allerede til myo-økt når Erik kommer hjem! Da skal det pumpes, før litt trappeløpig (hvis beina mine klarer det), etterfulgt av soool :D Finfin torsdag!

2 thoughts on “Sommerlig kyllingsalat ♥

  1. Ååå du ser så smashing ut! Spesielt på det rygg bildet på instagram også :D får jeg spørre hva du veier og høyde? Tror nok du har drømmekroppen min!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s