Karamellkuler og trening i tropevarmen!

Hei!

Tenkte bare jeg skulle svippe innom å si hei :) Har hatt jobbhelg så da flyr dagene avgårde! Men kort oppsummert var vi hos noen venner fra gymmet på fredag, og da lagde jeg disse «karamellkulene» som falt godt i smak. Faktisk veldig kalorilette! Bortsett fra de jeg dyppa i sjokolade da, mehe! Oppskriften har jeg fra Linda Stuhaug, også har jeg bare gjort noen små endringer :)

Ingredienser;

♥ 1,5 dl vikingmelk
♥ 1 ss vaniljeprotein
♥ 2 ss sukrin gold
♥ 1 ts agavesirup / honning
♥ 10 g smør

Bland alle ingrediensene sammen i en stor bolle og sett i mikroen på full styrke i fem minutter. Det er viktig at bollen er stor, for blandinga blir veldig varm og trenger derfor «plass»! Ta ut røra, rør rundt og sett inn igjen. Min var inne flere omganger, så du må bare prøve deg frem; men røra er ferdig når du har en mørk, tjukk og karamellfarga saus.

Sett blandinga i fryseren til den har stivna litt. Rull små kuler – gjerne med engangshansker så du slipper klisset! Pynt med sjokolade, hakka nøtter, kokosflak osv :) Jeg smeltet melkesjokolade og kremfløte i vannbad som jeg dyppet et par i, mmm..

IMG_0857

Når jeg kom hjem fra jobb halv tre i dag var det bare å kaste i seg litt mat før en god økt med Erik! Skulle ha powerdag, men siden vi hadde veeeldig liten tid før vi skulle til svigers å spise ble økta så enkel som markløft, benkpress, legger og pull-ups! Selv om det ble en god blanding av øvelser, ble det en kjempe god økt til tross for varmen!

IMG_0943IMG_0941IMG_0942

Hos foreldrene til Erik fikk vi servert deilig grillmat og friske bær og vaniljeis til dessert! Is – blir aldri lei :p

IMG_0940

I morgen begynner offisielt konkurransedietten, så det feirer jeg med karboramafest i kveld :D Siden lørdagen gikk bort til jobbing tar jeg spisedagen i dag; hjemmelaget lasagne, gresk sitronis, smågodt og popcorn står på menyen! Utnytter siste dagen ja, haha!

Ha en fin søndagskveld og lad opp til en ny treningsuke!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s