Diett, insulinmengder og sommerlig kveldskos ♥

Så, i går begynte dietten og det med et smell – nemlig med lavdag! Men ingen fare det med så god mat som jeg kan ha :D Til tross for en liten mengde karbohydrater disse dagene (tre dager i uka) har jeg nok av proteiner og fett, så mulighetene for god og variert mat er store! Pleier alltid å ha laks til lunsj på lavdagene, men i mangel av det ble det kylling Erik hadde grilla :) Jummy!

For å vise dere litt hva jeg spiser har jeg under her skrevet ned hva jeg spiste i løpet av gårsdagen. Bare husk at dette er lowday ;)

♥ Frokost: omelett og grønnsaker
♥ Lunsj: salat med grilla kylling og avokado + kokoskrem med appelsin og valnøtter
♥ Før trening: PWO og kreatin
♥ Etter trening: bcaa og eple
♥ Lunsj på jobb: karrikylling i kokosmelk, brokkoli og gulrøtter + pære og jordbær
♥ Middag: karbonadedeig med paprika, agurk og en dæsj mager kesam
♥ Kvelds: mager kesam, appelsin, plomme og jordbær + pistasjnøtter

frukt02

Høres vel ikke feil ut på diett det? Elsker matplanen min og det er viktig for å trives på veien mot det store målet! Det er også viktig så man kan holde planen året rundt, man må bare øke matmengden litt naturligvis :)

Som sagt tidligere har jeg kun frukt som karbohydratkilde på lavdagen og det høres kanskje ut som lite mat, men jeg er ikke sulten og tar det som et tegn på at kroppen ikke lider noen nød. Jeg syns også det er ganske deilig å slippe å sette insulin til hvert måltid! Lavdagene kan nemlig ofte resultere i så lite som 2-3 enheter insulin. Før når jeg hadde frukt til frokosten også, satt jeg 2 enheter til frokost og 1 enhet til lunsj. Her hadde jeg samme karbohydratmengde både frokost og lunsj, men siden jeg pleier å trene etter lunsj halverer jeg insulindosen.
Så spiser jeg frukten resten av dagen uten insulin, siden treninga gjør at kroppen bruker det opp selv; enkelt sagt. Ganske kult! :D På høydagene har jeg derimot mere insulin, mellom 6-8 enheter.

I går følte jeg for å friske opp kveldssnacksen litt! Mager kesam med bringebærsaft smaker magisk – diett eller ei!

frukt01

Bland ganske enkelt sammen mager kesam, bringebærsaft og en spiseskje sukrin gold. Tilsett ulike frukter og bær, og nyt en superenkel og supergod dessert med god samvittighet!

frukt03

Nå skal jeg spise en stor porsjon ris og karrikylling i kokosmelk, før en powerøkt med Erik! Gleder meeeg :D Time to kick some ass!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s