Nye Better Bodies klær og powerøkt!

Goood morgen!

I dag står siste forelesning i “risikosamfunnet” for tur, og til mandag er allerede eksamen i “samfunnsstruktur i endring”. Wææ, plutselig er de hersens eksamene her.. Menmen, bare å lese på! Tenk så utrooolig mye det hadde hjulpet å kunne ha med ett notatark :p

Powerøkta med Erik i går var awesome! :D Begynte med markløft, etterfulgt av litt heavy bøying, benkpress og pullups. Fikk ny Better Bodies hoodie og belte i forgårs, så det måtte innvies på trening!

Markløft:
o 110 kg x 6
o 120 kg x 4
o 130 kg x 1

Knebøy:
o 60 kg x 6
o 60 kg x 6
o 70 kg x 3

Benkpress:
o 50 kg x 6
o 55 kg x 4
o 60 kg x 3 (med hjelp)

Odaprotein02

Avslutta økta med sprintintervaller – svett og godt! Skal få til tre-fire slike sprintøkter i uka; det gjør så godt for blodsukkeret + at det er deilig å få løpt fra seg litt :D Spiste frukt og bær uten insulin før jeg la meg, men rett før vi skulle sovne var blodsukkeret på 3,6. Så da måtte et glass melk og banan til! Så våknet jeg med 6,8 i dag :) Det sier litt om hvor godt trening og løping er for diabetikere!

Odaprotein01Proteinshake og banan er snopent etter trening! Blander med 2 dl vann, så blir det ikke utvanna, ekkel smak :)

Etter forelesninga står hypertrofitrening for tur, før noen timer på jobb! Ha en fin dag alle sammen :D

5 thoughts on “Nye Better Bodies klær og powerøkt!

 1. Hei jeg bare lurer på hvor mye av de forskjellige proteinkildene du spiser til hvert måltid?Jeg har også diabetes type 1 og sliter nok en del med å holde blodsukkeret stabilt. Har hatt det i 15 år nå å det blir dessverre ikke bedre med årene. Du er jo fantastisk flink til å holde blodsukkeret på ett stabilt nivå.

  • Hei :) Tusen takk for det! Som jeg har nevnt før sleit jeg veldig selv med å holde blodsukkeret stabilt. Det var ikke før jeg begynte veie/telle karbohydrater at det ble så bra som det er nå. Så det er virkelig alfa omega! Derfor liker jeg å ha en plan på hva jeg skal spise, for da vet jeg hvor mye insulin jeg trenger. Har du prøvd å veie karbohydratene dine? :)

   Når det gjelder proteinmengde har jeg mellom 150 – 200 g proteiner i løpet av en dag. Varierer fra mellom 30-70 g protein per måltid. Proteiner kan bidra til et mer stabilt blodsukker, så spis nok proteiner! Kylling, kjøtt, fisk, egg og kesam/cottage cheese/youghurt er gode kilder :)

   • Jeg har ikke prøvd å veie karbohydratene nei, men når jeg ser de gode resultatene dine så vurderer jeg det sterkt. Men jeg lurer på hvor mange kalorier du ligger på en vanlig dag? Det er jo ikke særlig mye du spiser virker det som? Det er vel dessverre jeg som spiser for mye, jeg må nok kutte ned en hel del ser jeg for å gå ned noen kg. Lurer også på hva du spiste når du kom hjem fra Bali for å gå ned i vekt, da jeg nok ligger på det du veide da. Målet mitt er 64 kg som jeg skal prøve å nå dette året. Du er vertfall utrolig flott å ser ut til å ha funnet noe som virkelig funker.
    Ha en strålende dag. :-)

 2. Hva slags proteinpulver bruker du? Jeg har type 2 diabetes, og trener jevnlig. Skal og litt til ned insekt, har klart 14 kilo til nå. Liker bloggen din forresten, en fin blanding av temaer som opptar meg. :)

  • Hei, og beklager sent svar! Så koselig du liker bloggen :) Og gratulerer med et utrolig bra vekttap! Det du gjør funker tydeligvis :D
   Jeg bruker vanlig whey proteinpulver fra Nordic Power :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s