Lørdagskos, grilla pizza og videosnutt ♥

God søndag folkens! Hvordan er formen? :)
I går var det som de fleste sikkert har fått med seg lørdag, og det betyr frimåltid! Begynner planleggingen av lørdagsmaten allerede på søndagen vet dere, hihi. Så i går sto hjemmelaget pizza på menyen. Denne gangen grilla vi faktisk pizzaen! Erik har kjøpt pizzastein til grillen og resultatet ble helt sinnsykt godt. Anbefaler alle som har muligheten til å prøve det! :D Bunnen ble utrolig sprø og saftig, og pizzaen er som vanlig helt glutenfri.

lørdagskos02

Bunn;
♥ 35 g fersk gjær
♥ 2,5 dl vann
♥ 4 ss olje
♥ 1 ts salt
♥ Mel til passelig konsistens (ca. 1 pose Toro’s glutenfrie lyse melblanding)

Bland ut gjæren i lunka vann. Tilsett resten av ingrediensene. Bland i mel til du har en glatt deig som lett kan kjevles ut. Jeg pleier brette inn skorpa; da blir den både sprø og saftig!

Kjøttfyll;
♥ 400 g karbonadedeig
♥ 1 boks hermetiske sjampinjonger
♥ 1 løk
♥ 1 glass tomatpure
♥ 1 dl vann
♥ Salt, pepper og oregano

Begynn med å brune løken og sjampinjongene i stekepanna. Legg i en bolle når det er ferdig stekt, og steik karbonadedeigen. Tilsett løk, sjampinjong, tomatpure og vann. Smak til med krydderier! La den putre på svak varme i noen minutter, før du legger kjøttfyllet på bunnen og tilsetter ost på toppen.

Stekes på pizzastein på grillen eller i ovnen på 225 grader i 15-20 min.

lørdagskos03Jummy!

Oooog litt annet snadder fra gårsdagen ;) Den isen var farlig god! Youghurtis fra Dream altså ♥ 

lørdagskos01

Det har vært utrolig deilig med frihelg, tiltross for mye lesing til eksamen, men som jeg har sagt tidligere er trening en fin pause fra lesinga. Koble av og løfte tungt! Powerøkt sto nemlig for tur i går, og jeg ville klare 140 kg i marken! Og sannelig gikk det ikke :D Følte teknikken var veldig dårlig, så jeg begynte å se ned i løftet, men pyttpytt; teknikken kan ikke være 100 % under et maksløft heller.

Her har dere en liten film av litt av ukas treninger, blant annet maksløftet i marken :) Fremover skal det terpes teknikk! Skal også prøve å stå enda breiere med beina, så rumpa kommer litt mer ned i løftet.

Nå har vi akkurat kommet hjem fra gymmet. Jeg hadde en liten cardiosession og Erik pumpa legger og triceps! Har treningsfri i dag, men siden det skulle være en liten sammenkomst på gymmet var litt frivillig cardio på sin plass :) Elsker det gode samholdet som er på City; kommer til å hjelpe utrolig mye under konkurransedietten.

Senere i dag skal dere få oppskrift på en utrolig god og blodsukkervennlig snickerskake! Den var veldig enkel å lage og smakte mildt sagt magisk. M-mmm :D

5 thoughts on “Lørdagskos, grilla pizza og videosnutt ♥

  1. Pingback: Pinsekos og hjemmelaget, glutenfri pizza ♥ | Oda Vår Arnesen

  2. Pingback: Siste cheatmeal! | Oda Vår Arnesen

  3. Pingback: Tilbake på skolebenken og diettpizza | Oda Vår Arnesen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s