Jakten på “the external oblique” ♥

God morgen!

I dag begynte jeg dagen med omelett som vanlig, og friske frukter! Jeg eeeelsker frukt og er veldig glad jeg har mye frukt på matplanen min; da blir mulighetene for variasjon store :) Og endelig er morellene kommet i butikken, det er jo bare såå godt! Hjemme i Arendal har vi et gedigent morelltre, så det vekker gode minner om å sitte på garasjetaket å knaske moreller i solsteiken mens hestene løper rundt på jordet. Aaah, idyll  ♥

SONY DSC

Nøtter er dyrt, derfor har jeg et lite tips til dere! På Plantasjen (av alle steder) har de tre store nøtteposer for 100 kr. Perfekt for oss som spiser litt nøtter i løpet av dagen! I tillegg smaker de supergodt, absolutt beste nøttemerket jeg har smakt :D

Såå, det var dagens nøttesnakk.. Ellers er jeg gul og blå etter økta med Ida Marie i går, haha! Skikkelige blåmerker på skuldre og kragebein :p Men det var super gøy å prøve litt nye ting! Det var virkelig ikke bare bare, myyye uvant teknikk, så her er det bare å øve. Satse på jeg får lurt med meg Ida på noen økter til, hihi :D

Tok noen bilder også på morgenkvisten. I’m in looove med magemuskelen som Christina Strøm Fjære har på siden her. Ho må jo være verdens vakreste dame!

csf

Muskelen heter «external oblique» og jeg håper det er den som skjuler seg under her også! ;)

SONY DSC

Pleier alltid få knadd den godt når jeg er hos naprapaten, hehe! Føles veldig rart siden den ligger i magen, men ordentlig behandling av den muskelen har virkelig gjort meg mykere – og lettere å komme dypt i bøyen!

Iiih, blir så gøy å se i månedene fremover nå :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s