Sommerlig rekesalat og protein-iskaffe ♥

SONY DSC

Hva passer vel bedre enn en frisk salat i sommervarmen? I dag føltes virkelig ut som en skikkelig sommerdag; sola steiker, fuglene kvitrer og nabokatten har sneket seg opp på verandaen flere ganger for å nyte solstrålene. Ah – så deilig! :) Selv har jeg begynt eksamenslesinga til den siste eksamenen som er 5. juni. I løpet av semesteret har vi fått oppgaver til hver forelesning, 28 oppgaver til sammen og fire av disse får vi på eksamen. Veldig greit, da vet man i alle fall hva man må lese godt på! Så jeg og Livi har vært flinke lesejenter i dag og gjort masse oppgaver :D Godt med det som er gjort!

Så, tilbake til salaten! På høydagene mine kan jeg velge mellom kylling og mager fisk til lunsj. Valget falt derfor på en reke- og krepsehale salat i dag! Full av proteiner og vitaminer. Ved siden av hadde jeg appelsin og pære :)

SONY DSC

Du trenger;

♥ Reker
♥ Krepsehaler
♥ Hjertesalat
♥ Avokado
♥ Mango
♥ Cherrytomater
♥ Agurk

Bland alt sammen til en delikat salat og smak til med salt, pepper og sitronsaft :) Server med litt pesto eller aioli hvis ønskelig!

SONY DSC

Ellers i dag har jeg hatt en kjempe god power-økt med Erik! Vi er et godt team :D Erik dro opp 220 kg i marken, woho! My strong man ♥ Sjekk ut det lette løftet hans på instagram under @erikholsvik!

Etter trening smakte en iskald proteinkaffe og banan superdigg! Erik bestilte noen nye smaker fra Nespresso; smakte og lukta nydelig!

iskaffi05SONY DSC

Kaffen lagde jeg av en vanilje espressoshot fra Nespresso som jeg ristet med 2 dl vann, 1 scoop vaniljeproteinpulver, 1 ts sukrin gold og 2-3 dråper Stevia English Toffee! Rist godt i en shaker og hell over et glass med isbiter. Sikkert kjempegodt med melk også, namnam :)

iskaffi02iskaffi01

Nå skal vi slenge oss på sofaen og se en episode av “House of Cards” – spennende!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s