Bein-update og frokostomelett ♥

God torsdag alle sammen!

Skal si dagene flyr av gårde; det er snart helg og i morgen reiser vi til Arendal! Det blir bare en liten tur for å feire lillesøster som hadde bursdag på mandag :) 18 år allerede – tenk det! Så nå er gaven handlet inn og jeg gleder meg til å se kjente og kjære i Arendal 
Det eneste dumme er at nabohunden Rambo ikke er hjemme, hadde gledet meg SÅ til å leke med den galningen hihi! Menmen, kommer snart hjem igjen :D

Legger med noen bilder av favorittfrokosten min! Kommer aldri til å bli lei av omelett, hihi :) God start på dagen uten behov for måltidsinsulin! Da setter jeg bare 12 enheter med Lantus, som er langtidsvirkendeinsulin.

SONY DSCSONY DSCSe den søte hjerteagurken, hihi! Litt cuteness til frokost er jo ikke feil 

Etter vi gjorde litt diettendringer forrige uke, la Camilla også inn litt økt fokus på glutes og skuldre på treningsplanen. Det har resultert i ekstremt «rumpepump» den siste tiden, haha! Hip-thrust tar utrolig godt på rumpemuskelene. Jeg ser mange kjører denne øvelsen med godt over 100 kg, men da føler jeg ikke at jeg får skikkelig kontakt. Jeg kjører heller 50-70 kg og 15-20 reps. Det sviiir, så nå får rumpa gro hehe :D

SONY DSCSONY DSC
Øveøveøve i høye hæler!

Senere i dag skal jeg trene med flotte Vilde! Vi skal ha en heavy-ass fullkroppsøkt – blir gøy :D Etter det står litt løpeintervaller og sol for tur. Finfin dag!

Hva skal DU trene i dag, og hva er favorittøkta? :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s