Arendalshelg part one ♥

Good mandagsmorgen alle sammen!

FOR en fin helg det har vært hjemme i Arendal med Erik! Så koselig å se familie og dyr igjen ♥ Det har virkelig vært full sommer på Sørlandet; nærmere 30 grader og steikende sol! Så vi har bare nytt solstrålene, lekt i hagen, hoppet på trampolina, badet og kost oss :) Ja, vi har faktisk badet frivillig hver dag hehe! Riktignok i innsjøen rett inni skogen, tror havet er liiitt for kaldt enda ;)

Arendal17

På lørdagen var vi ute i sola fra morgen til kveld. Etter en god lørdagsfrokost tok vi med oss mamma, pappa, lillesøster og kjæresten opp til barnehagen der mamma jobber :) Mamma jobber i en skikkelig naturbarnehage med geiter, kaniner og høner, så de måtte vi opp å mate/kose litt med! Etter det og litt ballspill tok vi oss en god dukkert i Tjenna – deilig!

Arendal23Arendal24Mami ♥

Siden det var lørdag var det også på sin plass med god grillmat, og mamma hadde laget en supergod pavlova-kake, mmm..

Arendal07Arendal05Arendal06Arendal09Arendal08

Rett og slett en perfekt lørdag!

Og her er det lille slottet vi bor i på Eydehavn, hihi! Pappa fikk en crazy idé om å bygge et tårn på huset for noen år siden.. En ganske skeptisk familie til å begynne med, men det ble kjempe kult :D Nedenfor huset på venstre side har vi stall og hestejorde, loveit!

Arendal02Arendal25Arendal16

Aaaah, sørlandsidyll ♥ I dag har jeg endel ærend som må ordnes før jobb og ikke minst lese til eksamen! Skal bli så herlig å slippe å ha det hengendes over seg.. Snart i mål :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s