Arendalshelg part two ♥

For en flott dag; sola steiker og jeg fikk vite mitt første eksamensresultat på samfunnsstruktur i endring – det ble en B! Strålende fornøyd med det :D Så langt i studiet har jeg fått fem B’er og en D. Så nå er det bare å vente på de to siste karakterene! Og ikke minst ta den siste eksamenen først, hehe. Skal bli godt å ta sommerferie med god samvittighet! :)

Vi tok så mange fine og sommerlige bilder i Arendal, så her skal dere få resten!

Arendal11

Som de fleste av dere sikkert vet eeeelsker jeg dyr! Store som små; ser jeg en beitemark ligge midt i veien hjelper jeg den over i grøfta. Når vi var hjemme i helga spilte vi “hull i hatten” (hihi, barndomsminner) og da jeg så en liten bille som gikk rundt beina våre løfta jeg den bort i blomsterbedet. Noen minutter seinere skulle mamma ta tre steg, som man gjør når man får rett i leken, og klarte tråkke på den lille billa som hadde krøpet ut fra bedet! Dyreglad som jeg er begynte tårene nesten å trille.. Haha tåpelig, but that’s me. Sånn jeg ser det er dyr og mennesker like mye verdt, og alle fortjener kjærlighet og godhet – selv en liten bille ♥

Så selvom ikke nabohunden Rambo var hjemme, var det godt å se Pippi igjen! Ho elsker kos og var med oss på flere små turer i nabolaget :) Søte pusen ♥

Arendal12Arendal14

Dagene gikk stort sett i å nyte sola i hagen med familien, spille ballspill, leke med dyra, bade og kose oss i skog og mark! Perfekt sørlandsidyll spør du meg :)

Arendal03Arendal20Arendal19Meg og kusine Chalina ♥

Arendal18Arendal10

Og vi må jo ikke glemme en liten “backpose” hoho!

Arendal15

Så, det var en liten oppsummering av en kjempe fin helg hjemme i Arendal, på lille Eydehavn :) Gleder meg allerede kjempe masse til ferie der i sommer, da kommer nemlig familien til Erik ned en tur! De skal bo fem minutter fra oss på et lite ferieparadis kalt Buøya – fantastisk sted. Så jeg ser virkelig frem til skjærgården og båtliv med kjæreste og de jeg er glad i ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s