Formupdate og blodsukker!

Hver morgen setter jeg 12 enheter med Lantus, som er langtidsvirkende insulin. I tillegg setter jeg hurtigvirkende til hvert måltid med karbohydrater. Så på mandag var det lavdag og jeg satt 0,5 enheter insulin i løpet av hele dagen – og ble lav av det! Det er jo litt crazy haha :D Hard trening og riktig kosthold gir meg bare høyere og høyere insulinfølsomhet, så i morgen skal jeg prøve å ikke sette noe hurtigvirkende insulin. Spennende å se hvordan dette blir utover i dietten! Må nok begynne å redusere langtidsinsulinen snart :)

Under ser dere litt blodsukker fra mandag og tirsdag. Jeg liker helt klart best å ha blodsukker mellom 4,5 og 7,5! :)

image (6)

Noen diabetikere som har opplevd å fått økt insulinfølsomhet på samme måte? :)

Ellers går dietten kjempe bra og jeg koser meg! Det føles liksom ikke så vanskelig å følge dietten til punkt og prikke nå; keeping my eyes on the goal! Hvis jeg skal klare dette  jeg følge dietten, det er ingen vei utenom :) Heldigvis elsker jeg maten jeg har på planen min, så det hjelper veldig på!

SONY DSC

Litt posing i den nye ananas-shortsen min hihi :D
Det som er mest motiverende for tida er å se at målingene med målebåndet sakte men sikkert minsker. Føler virkelig dietten har “kicka” inn de siste tre ukene; ned 19,5 cm totalt på kroppen! Bare å fortsette i samme spor :)

SONY DSCSONY DSC

Senere i dag kommer det full oversikt med fargerike bilder over hva jeg spiser i løpet av en lavdag! Jeg har som nevnt tidligere tre av disse dagene i uka og personlig syns jeg det er mye bedre å ha tre lavdager og fire høydager, enn å ha et stort underskudd hver dag hele uka :)

Ønsker alle en fiiin dag og en kick-ass trening! Selv skal jeg ha hypertrofi med knebøy blant annet – my favorite! Hva skal du trene? :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s