Spicy kyllingwok med kokosmelk ♥

Klokka tre i dag kom jeg tilbake til Sandnes. Tok med meg søteste bulldogjenta Lycke til Arendal på fredag, og dagene hjemme har vært fylt med familie, venner og dyr – masse dyr! Hihi :D Lycke har møtt en annen søt bulldog-gutt, nemlig Oscar til tremenningen min Henriette :) Det var stas, haha! Rambo har selvfølgelig også fått sin dose «Odakos» – herlig!

lyckelycke1

Skal gi dere en oppdatering av helga med masse hundebilder i morra! :D

For noen dager siden la jeg ut noen bilder av en kyllingrett jeg har fått helt dilla på i det siste. Erik syns den var såpass god at han la inn noen bestillinger til lunsj på jobb, haha :D Retten er veldig enkel å lage og ikke minst svært diettvennlig. I alle fall for de av oss som har kokosmelk på planen :) Namnam! Kokosmelk er proppet med sunne fettkilder og smaker nydelig til det meste – både desserter og middager.

Oppskriften under er beregnet til to porsjoner, så har man til lunsj og middag – eller en porsjon til seg selv og sin kjære! :)

SONY DSC

Du trenger;

♥ Kyllingfilet
♥ Rød og gul paprika
♥ Brokkoli
♥ Squash
♥ ½ boks vannkastanjer
♥ 1 chilli
♥ 100 g kokosmelk, fullfett
♥ 4-5 ts red curry paste
♥ 1 ts sukrin gold
♥ Ris

Begynn med å steke kyllingfiletene som du krydrer med litt salt og pepper. Ha iallefall en filet per person. Kutt opp grønnsakene i små terninger/skiver. Jeg brukte ca. ½ av hver grønnsak :) Chillien hakket jeg opp i små biter, og brukte ca. halvparten av steinene.

Ta ut kyllingen av panna og fres grønnsakene i et par minutter på høy varme, før du legger kyllingen i igjen og skrur varmen ned på middels styrke. Tilsett kokosmelk og 1 dl vann, og rør inn red curry paste og sukrin gold. Hvor mye curry paste du vil ha avhenger av hvor sterkt du liker det. Woken får en ganske søt og sterk smak som smaker nydelig over ris!

Server og nyt med god samvittighet! Ah, I love my diet :D

SONY DSC

Flere som er glad i kokosmelk og thai-mat?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s