Mengdetrening på bein!

Holy macarony, for en økt! Mengdetrening på beina kjentes godt for å si det sånn :p Let them quads grow ;) Ole er flink til å få en til å pushe ut fem reps til når man egentlig tror man er ferdig, så nå sitter jeg på jobb og er glad jeg bare skal sitte her i noen timer!

Vi kjørte sumosquats, beinpress og legextensions med fem arbeidssett og femten+ reps. Melkesyre til tusen og sånn passe andpusten – feels good! :D Sånn type trening er helt uvant for mine bein. På myo-øktene har jeg jo 20-25 reps + 5x, men bare ett arbeidssett. Så det var gøy å prøve ett litt annet opplegg!

IMG_3743
IMG_3742
IMG_3744IMG_3745

Etter økta fylte jeg opp kroppen med bcaa og banan, og nå er grilla kylling og avokado (beste kombinasjonen!) i magen, samt en god porsjon appelsin, fersken og blåbær. Variert og fruktig diett – I love it :D

Til helga er fiorresten nye headerbilder oppe! Det blir nice med et nytt og sommerlig utseende på bloggen! :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s