Grilla kylling & avokado – en ny diettfavoritt! ♥

Da var det endelig tid for å plassere seg i sofaen med noen episoder av Suits og mat! Har fått helt dilla på grilla kylling og avokado for tida, det er såå godt. Og ikke minst laget på to minutter :D Som karbohydratkilde til lunsjen har jeg frukt, så i dag ble det honningmelon, blåbær og norske bringebær ♥ M-mmm!

Kylling01Kylling02

Så hva syns dere om den nye layouten på bloggen? Hadde en liten shoot med Erik ute i frisk natur i går! Gøy med litt utetrening, spesielt når det er så herlig vær :) Flere bilder kommer utover uka!

Odashoot05Odashoot03

Treninga i dag var mildt sagt varm, men den ble kjempebra! Hadde åtte reps på 65 kg i bøyen x 2, og seks reps på 70 kg. Getting stronger! :)

bilde 2 (3)bilde 1 (4)

En liten flex er selvfølgelig på sin plass etter økta, hoho :D

bilde 3 (1)

 

6 thoughts on “Grilla kylling & avokado – en ny diettfavoritt! ♥

  1. Hei, i forhold til diabetes/blodsukker, hvordan er det da og bruke frukt som karbohydrat kilde iforhold til ris/søtpotet når det ikke er etter trening ? Eller går det greit så lenge man balanserer det med fettet i fra f.eks avocadoen i dette tilfellet

  2. Hei! Først og fremst må jeg bare si at jeg er mektig imponert over det du har fått til! Det at du har diabetes er jo en ekstra utfordring, men ser at du tar dette på strak arm. Ser også at du har veldig god kontroll på blodsukkeret, og tenkte jeg derfor skulle forhøre meg litt i forhold til telling av karbohydrater. Jeg personlig føler at det er lettere å regulere blodsukkeret etter at jeg kuttet ut potet, ris, vanlig brød osv, men karbohydrater gjennom f.eks frukt, grønnsaker, lomper og knekkebrød blir det jo likevel. Jeg har et greit langtidsblodsukker, men ønsker litt mer kunnskap om telling av karbohydrater, da jeg hører mange har positive erfaringer med dette. Har aldri telt karbohydrater før, men prøvde meg litt frem her for en liten stund siden, med utgangspunktet i dette lille heftet som du har vist til tidligere. Det er sikkert individuelt, men utgangspunktet er vel ca 1 enhet per 20 g karbo eller noe slik? Uansett, jeg har Omnipod pumpe, og kan her legge inn antall gram karbo, og pumpa gir forslag om hvor mye jeg skal sette. Nå har jeg i disse ni årene med diabetes aldri telt karbohydrater og satt litt på “feelingen”; misforstå meg rett, jeg spiser jo mye av det samme hver dag, og vet sånn ca hvor mye insulin jeg trenger. Men, likevel tror jeg det hadde vært enda enklere om jeg hadde lyktes i å talle karbohydratene mine. Men, jeg opplevde at når jeg fugte disse instruksjonene og brukte denne funksjonen på pumpa, så ble blodsukkeret mitt for høyt hver gang.. Ville også satt mer insulin enn det som var foreslått, men da er jo hele poenget borte.. Så spørsmålet mitt er egentlig, hvordan gikk du frem når du begynte å telle karbohydratene dine? Fulgte du en slags “formel” eller prøvde du deg bare litt frem?? Dette ble en lang kommentar, men setter stor pris på om du har tid til å svare :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s