Fredagsfølelse og fargerike treningsklær ♥

Hello!

Da var det endelig fredag! ♥ Denne uka har virkelig flydd forbi, men det er bare deilig, for da går liksom bare diett og trening av seg selv. Dietten går iallefall utrolig bra for tida; null søtsug, variert mat og masse energi. Deilig! La inn et lite ekstra gir denne uka med litt ekstra drag på HIIT-intervallene, så nå blir det spennende å se fremover :) Poseringstrening til søndag i nye konkurransesko og bikini – I like!

Nå som det er sommer er det viktig å få inn litt farger i treningsklærskuffen! Jeg elsker fargerike treningsklær året rundt, men nå på sommeren er det ekstra fint til solbrun hud :) Og ikke minst betyr nye treningsklær ny motivasjon, eller hva jenter? :D
Noen freshe sko er derfor på sin plass! Elsker Nike sine Air Max, skal helt klart bestille flere av disse!

skoogshorts06skoogshorts01skoogshorts05

På gymmet der jeg trener er det iallefall tropevarmetilstander for tida, så da er det deilig med noen lette shortser fremfor lange tightser! Disse shortsene er fra Better Bodies og er i et veldig behagelig stoff – supersofte og ikke minst supersøte ♥ Vil anbefale å gå en størrelse opp, da BB klær er generelt små i størrelsen.

skoogshorts13skoogshorts08skoogshorts09

Og siden det er fredag er også litt snop på sin plass. Diettsnop vel å merke! Sukkerfrie pastiller, Solo Super og diett-taco, namnam :D Fant endelig igjen Fun Light sin “Eple og pære” saft i butikken i dag, så nå er kjøkkenbenken fylt med over åtte forskjellige safter! Følte meg som rene “hoarderen” der jeg fylte armene med flasker :p Jaja, this girl needs her saft!

skoogshorts10

Ønsker alle en fiiin start på helga ♥

 

One thought on “Fredagsfølelse og fargerike treningsklær ♥

  1. Du ser helt smashing ut for tida Oda!!! Å veldig herlige shortser, kanskje jeg må bestille meg en hihi :) Gleder meg til treningsdate på mandag, ENDELIG hahah!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s