Siste cheatmeal!

bilde 1 (5)

I går ble siste de siste questbarene og Dream-isen på to måneder spist.. Fikk beskjed av Camilla at nå stepper vi opp tempoet og kutter ut cheatmeals på lørdagene; iallefall frem til ho sier noe annet. Men det går helt fint, jeg er supermotivert og bare ekstra klar for å kjøre på nå. Trossalt bare 9 uker igjen! Let’s do this :D
Uansett ikke noe problem å spise god mat på lørdagene, kan f.eks ha biff og ovnsbakte potetbåter – helt innafor det!

Jeg ser faktisk også at dagen etter et stort cheatmeal er jeg ikke bare kjempesulten når jeg våkner, men jeg trenger også mer insulin for å holde blodsukkeret på det nivået jeg ønsker. Har ikke noe godt svar på hvorfor, men konkluderer med at det er fordi glykogenlagrene er fylt opp med karbohydrater fra gårsdagen og at kroppen dermed ikke tar til seg like mye selv. Noen andre som har merket det samme? :)

Siste cheatmealet ble det vanlige; hjemmelaget pizza! Ååå, nam ♥ Kommer uten tvil til å savne pizzaen mer enn godiset :p Fremgangsmåte finner dere her :)

pizza01

Saftig, sprø og glutenfri skorpe mmm..

pizza03pizza02

Hadde fremsidelår og rumpe med Stine og Ole i går, det kjennes godt i dag! 15 reps på 100 kg i sumosquaten, felt good :D Liten videosnutt ligger ute på instagram. Og jentene på gymmet er så sommerlige og søte for tida ♥

bilde 5

Ønsker alle en fin mandagskveld videre!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s