Travle diettdager og dilla på babymais

God kveld! :)

Først og fremst, beklager dårlig blogging for tida – det skal ikke bli en vane, men jeg har utrolig mye å gjøre om dagene! Dagene flyr avgårde fra tidlig morgen til sein kveld og når jeg endelig setter meg ned klokka ni på kvelden er ikke blogging det som står øverst på to-do lista mi. For å gi dere et innblikk i hverdagen før skolestart, så gårsdagen min feks sånn ut:

  • 05.30 – 06.30 morgencardio
  • 07.30 – 14.30 jobb på bokollektivet
  • 14.45 – 16.30 trening + cardio
  • 17.00 – 20.00 jobb på City 24/7
  • 20.30 – 21.00 matlaging til neste dag

Heldigvis er det bare et par dager i uka med jobb begge stedene, ellers hadde det blitt laaange dager!
Så nå som det bare er 5 uker igjen (!!) til Norway Open og 7 uker til NM, legger vi inn alle gir med morgencardio og cardio etter trening. Med engang man får inn rutinene er det ikke stress i det hele tatt, spesielt ikke med serier på iPaden foran seg :D Da flyr minuttene avgårde! Så nå begynner dagene mine ganske tidlig, men det føles bare bra :)

Trening er dagens høydepunkt uansett ♥

02

Så tenkte jeg tipse dere om noe som både er syyykt godt og sykt enkelt; nemlig kylling, ris, babymais og cherrytomater! I’m hooked ♥

kylling01

Du koker ganske enkelt opp ris til den er klissen og god – 4 kg First Price jasminris er best! Grill kylling på grillen eller bak i ovnen, og krydre med “Chicken & Steak” eller annet krydder. Babymaisen kutter du opp og steker til de er gyldne i stekepanna. I motsetning til vanlig mais inneholder babymais bare 24 kalorier per 100 g, så her er det bare å knaske i vei! :D Her går det nemlig opp mot tre bokser om dagen, hihi!
Bland sammen ris, kylling, babymais og cherrytomater, og ha over soyasaus; jeg bruker den glutenfrie. Smaker også utrolig godt med litt peanøttsmør i! ♥

kylling02

Ikke tørr og kjedelig diettmat i det hele tatt :)

01

Noen har etterspurt hvordan jeg klarte å øke fra 0-12 pull-ups på et halvt år, så det skal jeg skrive et innlegg om i løpet av helga :) Øvelse gjør mester og ikke minst gir pull-ups deg fine ryggmuskler – that we like :D

About these ads

3 thoughts on “Travle diettdager og dilla på babymais

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s