Smile – it’s friday! ♥

Tidligere i dag var jeg såå stolt av meg selv, som såå sjeldent bruker penger på klær. Kan nesten ikke huske sist jeg var på en kjøpesenter å shoppa. BikBok, H&M og Zara er nesten fremmedord for meg for tida. Nesten altså.. Men etter en god frokost med vaniljehavregrøt tok jeg turen ned i postkassa hvor denne pakka la å venta på meg..

SONY DSC

Wops – jeg glemte visst å ta treningsklærgarderoben min med i beregninga! Man kan jo si at den stadig fylles opp, haha! Derfor tenkte jeg vise dere litt av de seineste kjøpene mine :)

Klær fra Better Bodies er og forblir et av favorittmerkene når det kommer til trening; kjempe god kvalitet og veldig behagelige stoff å trene i. Denne genseren er fra den nye kolleksjonen i freshe farger! Superchill :D

SONY DSCSONY DSC

Det brasilianske merket Labellamafia er også et merke jeg liker godt. I like hardcoreladies! Har et par tightser derfra, så nå var noen topper på sin plass :)

SONY DSC

Teksten stemmer jo på en prikk for tida: I don’t sweat, I sparkle!
Desto mindre fett jeg får på kroppen, desto mindre svetter jeg – uansett hvor hardt jeg trener. Ikke nok med det, jeg fryser skikkelig på kveldene for tida også! Ender alltid opp med et pelspledd rundt meg og en stor kopp te i hånda, hihi :D Dietten gjør rare ting med kroppen altså.. Så nå om dagen bare “sparkler” jeg på trening! ;)

SONY DSC

Det var jammen mye sannhet i disse toppene, because I’m crazy for the gym!
City 24/7 er uten tvil hjem nr 2 (eller 1..), da jeg de fleste dagene er der fra 14-20 med trening og jobb. Elsker det gode treningsmiljøet på gymmet og alle de inspirerende menneskene! :)

Nå er akkurat øredobber og armbånd til konkurranse bestilt, samt et par nye sko. De jeg kjøpte tidligere var ikke heelt optimale å gå med. Herreguuud, det er bare fire uker igjen til første konk! En stooor blanding av grugleding :)

Så folkens: show those pretty teeth – it’s friday :D

SONY DSC

About these ads

2 thoughts on “Smile – it’s friday! ♥

  1. Så fine! :) Hvorfor har du byttet coach så nærme konkurranse? Ikke fornøyd med gamle coachen? Hvordan er oppsettet ditt nå i forhold til når du følget biorytme?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s