Peanøttbarer med sjokoladetrekk ♥

Odas peanøttkubber04

Denne oppskriften har jeg fra Linda Stuhaug, men jeg gjorde noen små endringer for å få barene enda mer proteinrike! Siden jeg er på diett har jeg ikke smakt de selv, men alle som fikk smake sa det var meget godkjente – og veldig mektige! Ikke minst lukta det herlig peanøttsmør i hele leiligheten, mmm ♥

Ingredienser;

  • 100 g peanøttmel
  • 20 g vaniljeproteinpulver (kan sløyfes)
  • 2 ss peanøttsmør
  • 20 g smelta smør
  • Vann til passelig konsistens
  • Sukkerfri sjokolade

Bland peanøttmel og vaniljeprotein i en bolle. Smelt smør og peanøttsmør i en egen bolle i mikroen, og hell over peanøttmelblandingen. Tilsett vann til du har en deig som er formbar. Deigen skal være ganske fast, men saftig.

Jeg brukte engangshansker når jeg skulle forme barene, så slipper du så mye kliss på hendene. Legg proteinbarene på en tallerk og smelt sukkerfri melkesjokolade sammen med litt vikingmelk i vannbad og bre over barene. Jeg fikk ca. 15 små barer :)

Odas peanøttkubber03

Perfekt til en kopp med rykende varm kaffe ♥

Som topping hadde jeg hakkede peanøtter og som litt ekstra pynt blandet jeg peanøttmel og vann i en sprøytepose, og lagde mønstre.

bar

Nyt en proteinrik, fudgy bar! ♥ Gleder meg til jeg kan smake :D

About these ads

2 thoughts on “Peanøttbarer med sjokoladetrekk ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s