Bildedryss fra Norway Open ♥

odaferdig02

Da var Norway Open helgen over og jeg sitter igjen med mange nye inntrykk og opplevelser! Å stille i bikinifitness er en drøm jeg har hatt lyst til å oppnå lenge, og nå er målet jammen nådd. Iallefall første delmål :) Det var utrolig kjekt og jeg har virkelig fått blod på tann til å gi alt jeg har de neste to ukene!

I debutantklassen ble jeg ropt ut i andre callout, så det var close på en finaleplass men det gikk akkurat ikke. Men vet dere hva? Det gjør ingenting! Jeg er kjempefornøyd med egen innsats som debutant og diabetiker, og fra nå kan det bare gå en vei – og det er oppover! :D Denne helga var på en måte en generalprøve før “the main goal” som er NM om to uker. Jeg vet jeg kommer til å levere en bedre pakke både på form og attitude, og jeg gleder meg så sykt! Jeg lar meg virkelig ikke knekke av å ikke komme til finalen og jeg er så sinnsykt klar for å gi alt de neste to ukene :D

Så mens jeg gjør hodet mentalt klart til å kjøre på nå, kan dere kose dere med et stort utvalg bilder fra helga – tatt av min flinke kjæreste Erik! :)

oda01

Sminking og tusen sommerfugler i magen etter første lag med Jan Tana ble lagt ♥

oda46

Å stå å smile så bredt du bare kan hele tiden føles ganske unaturlig, men jeg ser at det er nødvendig til neste gang. Skal putte på det største smilet jeg har :D

oda44oda21oda23oda25

Dommerne dømte helt klart etter hvem som var i best form og der vet jeg at jeg har litt igjen å hente, spesielt på nedre del av rygg. Spent på hva som vil skje de to neste ukene ja!

oda26oda10

Kjenner det kribler i magen av å se disse bildene, så utrolig gøy! :D

oda07oda20oda39

Alt i alt må jeg si meg fornøyd med helgen, er jo tross alt debutant! På NM skal jeg stille i junior og vanlig senior, så har enda to sjanser til :)

I morgen skal dere få masse flere bilder og en litt mer detaljert historie om hvordan helgen har vært! Håper bildene falt i smak :D

About these ads

16 thoughts on “Bildedryss fra Norway Open ♥

 1. Hva har du mest å hente på tror du?:) syns dømmingen var veldig forvirrende.. Det var jo folk i finalen som både var veldig harde, men og folk som rett og slett bare var tynn..

  • Jeg vet jeg har mye å hente på attitude! Det var jo litt småskummelt å stille for første gang, så jeg forsvant kanskje litt i mengden når vi bare sto i lineupen. I tillegg dømte de på form og jeg har enda litt som må bort på ryggen, så bare å kjøre på i to uker nå!
   Gleder meg til å levere en myye bedre pakke til NM, føler meg litt mer selvsikker nå :D

 2. Hei Oda,
  Du ser helt utrolig bra ut, og jeg vet det ligger hardt arbeid bak de fantastiske resultatene. Jeg har lest bloggen din en stundt i og med at jeg også er type 1 diabetiker. Jeg har lest historien din i arkivet, og har det samme problemet som du hadde etter du var hjemme fra Bali. Jeg har bodd i Spania i et år, og vekten har gått opp 14 kilo etter at jeg i fjor sommer fikk diabetes type 1. Etter et stort inntak av karbohydrater, og insulin har vekten rast oppover og jeg gikk fra 65 til 79 på kort tid. Jeg føler det er utrolig vanskelig å gå ned i vekt som diabetiker, og blodsukkeret svinger veldig. Har funnet ut at nøkkelen er å trene regelmessig, noe jeg har gjort siden november i fjor, og spise lite karbohydrater. Prøver å erstatte karbohydratene med fett, noe som har fungert en god stund. Men jeg hater å ikke spise pasta med familien, og bl.a knekkebrød til frokost. Jeg føler at energien er lav på et såkalt lavkarbo kosthold. Dette er fordi jeg blir utrolig redd når blodsukkeret faller, og ender med å støvsuge matskapet til jeg får høyt blodsukker. Da ender det med mer inntak av insulin, og jeg blir feit av å holde på sånn. Denne livsstilen har jeg også failet litt i og med at jeg går veldig lei av å spise grønnsaker og omelett hver eneste dag. Savner litt variasjon i kostholdet, og lurer veldig på hva du spiser og hva du trener for å gå ned i vekt? Hadde satt så utrolig pris på om du hadde skrevet et innlegg som relaterte til vektreduksjon og diabetes. Du er på en måte et forbilde for meg, fordi du var i litt samme situasjon og er et levende bevis på at det er mulig. Du er en super motivasjon for meg, og bloggen og resultatene dine er knall bra :D

  – Camilla Kittelsen

  • Hei Camilla!
   Tusen takk for en utrolig koselig kommentar, den fikk meg til å smile og ga meg enda mer motivasjon til å gi alt mot NM nå! <3
   Jeg kjenner meg veeeldig godt igjen i det du skriver, du er nok i en ganske lik situasjon som det jeg var – and that sucks! Når noe sånt skjer går det utover både selvfølelsen og hvordan man har det med seg selv, og det er virkelig ikke godt. Det er også veldig frustrerende å føle man prøver "alt" uten at det funker. Det siste året har jeg eksperimentert mye med kosthold og føler jeg har funnet ut hva som passer meg og diabetesen min perfekt! Jeg skal skrive et utfyllende innlegg om dette; hvordan jeg spiser og trener, hva som har funka/ikke funka osv. Noe mer du syns det hadde vært nyttig å vite i forhold til kosthold/diabetes/vektnedgang? :)

   Det er iallefall helt oppnåelig å få det til – selv som diabetiker! Ingen grunn til at jeg skal klare det, og ikke du. Man trenger bare retningslinjer å følge så kommer man i mål :)

   Stor klem fra meg!

 3. Smashing!!
  Gratulerer med debutten! Jeg heier på deg i NM :)
  Gleder meg til å lese mer om kostholdet og treningen din i forhold til diabetesen…! Føler jeg stagnerer så fort med treningen og går verken opp eller ned i vekt… ;p Men nå er jeg nazi på blodsukkeret under trening for å få best mulig effekt av den!
  Hva gjør du for å unngå høye blodsukker etter trening?

  • Takk for det Christine! :)
   Skal få postet innlegget om diabetes, vektnedgang og kosthold om noen dager! Da skal jeg få med hvordan jeg holder blodsukkeret stabilt gjennom fysisk aktivitet også :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s