Norway Open del 2 og pancakelove ♥

I dag begynte jeg dagen med en sykkeltur til gymmet for litt morgencardio. Delte cardioen opp med 45 minutter på mølla etterfulgt av 15 minuttet på ellipsen – ble svett og god av det ja! Cardioen fløy liksom bare avgårde og jeg er så utrolig gira og klar for NM nå, iiik :D Trengte litt ekstra trykk på morrakvisten så her er favorittene mine for tida:

music

Etter cardioen syklet jeg hjem, tok meg en god og varm dusj, var flink husmor og vasket og brettet tøy, før det endelig var tid for pannekaker! Liker å utsette frokosten litt – da smaker den liksom ekstra godt ;)

SONY DSCSONY DSC

Som sagt sitter jeg igjen med mange gode minner fra helga, så her skal dere få resten av bildene!
Blid og fornøyd etter vel gjennomført debut :D

Oda48Oda47

Proudly representing Stavanger Fitnessteam ♥ Er så utrolig glad for det miljøet som er på City og alle de kunnskapsrike menneskene som er der! Hadde aldri stått på scenen uten deres hjelp :)

Oda50

Passe klar for pizza! Thor Arne var med oss på roadtrip og det var superkoselig!
Han er forresten singel ladies, sjekk han opp på instagram under @stangeland90. Ikke bare er han i god form, han er også rene superkokken! The boy cooks and lift :D

Oda51

Altså.. Den pizzaen smakte så latterlig godt! Kan ikke huske sist jeg spiste kjøpepizza, men Peppes glutenfriebunn var supercrispy og luftig, mmm..

Oda52

Pepsi Max er forresten ikke til å anbefale når du har vært uten kullsyre i over en mnd. Tok en slurk før magen sa “neitakk”! En Kuli smakte mye bedre, hihi :D

Oda49

Blodsukkeret gikk forresten helt bananas når all denne maten skulle ned. Det viser meg bare igjen at jeg alltid kommer til å veie karbohydratene mine så jeg har kontroll! :)

About these ads

2 thoughts on “Norway Open del 2 og pancakelove ♥

    • Hva pulsen ligger på er veldig individuelt, men et sted mellom 120-140 er vel anbefalt under denne typen cardio tror jeg. Selv har jeg inclinen mellom 8-10 og hastighet 6,0-6,5 :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s