Vippe-extensions hos Clinique Marine ♥

I forkant av konkurransene var jeg å gjorde vippene klare på Clinique Marine, som ligger sentralt til i Langgata i Sandnes. Her har jeg alltid gått for å kjøpe mitt elskede ID pudder og velværeklinkken er utrolig fin med supertrivelige ansatte! :) Her føler du deg virkelig som en prinsesse ♥

cm2cm1

(Bildene er lånt fra nettsiden)

På Clinique Marine var jeg hos flinke Olga og jeg ble utrolig fornøyd med resultatet! Vippene så veldig naturlig ut, samtidig som de var såpass fyldige at man ikke trengte å bruke mascara. Selve behandlingen tok litt over en time og det var en utrolig deilig atmosfære på salongen; rolig musikk, deilige dufter og myke puter å hvile hodet på. I tillegg var Olga en utrolig behagelig person å bli behandlet av, og det er nesten noe av det viktigste når man skal gjennomføre behandlinger som tar litt tid syns jeg :)

lashes1

Vippene holdt seg kjempe fine i over en måned, men ønsker du å fylle på får du gjort det til 1/3 av prisen – og det er det verdt når du slipper å tenke på mascara og styr i så mange uker! :)

I tillegg til vippe-extensions, sminke og hudprodukter, har Clinique Marine mange andre spennende behandlinger; alt fra massasje, spray-tan, make-up tatovering, hårfjerning og fot- og neglpleie. Neste gang skal jeg helt klart ta en massasje der!
Her finner dere link til nettsiden deres, anbefaler alle å ta turen innom :)


Sponset innlegg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s