11 steps to self-care ♥

God lørdag! :)

På torsdag begynte jeg å kjenne en irriterende kløing i halsen samtidig som jeg ble veldig nysete; kjente tegn på en begynnende forkjølelse.. Kunne jo ikke passa dårligere å bli syk nå! Men som vanlig var jeg “dødssyk” i går med feber og hele pakka, men i dag føler jeg meg heldigvis mye bedre :) C-vitaminsjokk funka visst for kroppen. Men det er ikke vits å presse kroppen mer enn nødvendig, så dagens styrketrening utgår, men cardioen skal jeg få gjennomført!

Smak- og luktesans er fortsatt ganske fraværende, men siden det er lørdag er litt sunn bakst på sin plass! Tenkte prøve meg på en saftig glutenfri kake med bringebærkrem – nam :D Ikke lenge igjen før jeg kan smake på det jeg lager selv nå, hehe!

Også gleder jeg meg til å bygge quads og glutes når konkurransedietten er ferdig! Overskudd og muskelbygging here I come, yaay :D

10299806_1461614587450210_1223024882_n

Legger med et bilde av “11 steps to self-care”. Tror alle har godt av å bli litt bedre på disse punktene! Av og til er det viktig å sette seg selv foran alle andre og tenke på hva en selv ønsker å oppnå her i livet :) Jeg var fæl til å snakke nedlatende og stygt om meg selv etter jeg la på meg på Bali, og vet dere hvor mye det hjalp? Niks og nada. Har ikke du troa på deg selv, vil ingen andre ha det heller. Stol på at du gjør ting rett, ha respekt for deg selv og følg drømmene dine ♥

Sky-Clouds-Twitter-Background-Pre

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s