Fremme i paradis – New Port Richey, Florida ♥

I går rundt 01.00 norsk tid landet flyet i Orlando, etter en relativt lang flytur på ni timer. Det var utrolig deilig å bli møtt av varm temperatur og blide amerikanere! Nå har vi tilbragt et døgn her i Tampa, nærmere bestemt New Port Richey, og jeg kan ikke si så mye mer enn at jeg elsker tilværelsen akkurat nå :D Det har vært noen travle uker etter dietten og jeg tror både kropp og sinn har godt av å få koble av litt med familien.

Jeg har ikke fått tatt så mange bilder i dag, men slenger med et par så skal dere få masse mer imorgen! Hvis jeg finner en adapter til pc’en that is.. Men såpass burde jeg klare! :)
Huset vi bor i ligger idyllisk til langs kanalene hvor det ofte kommer ville delfiner på besøk (livet er komplett hvis jeg får bade med de) og med Mexico gulfen en liten kajakktur ut gjennom kanalen. Åpner man soveromsdøra blir man møtt av svømmebasseng og hav – helt fantastisk!

SONY DSCSONY DSC

På morgenen var vi på et stort supermarked og handlet inn til en skikkelig feriefrokost, og jeeez så mye de hadde der! Måtte neeesten felle en tåre da jeg fant glutenfrie tortillalefser – noe jeg ikke har smakt på over et år! I tillegg fant jeg peanøttbutter med hvit sjokolade (healthy, I know) som jeg har sett på iHerb så lenge, så en lefse med dette til lunsjen smakte helt fantastisk :D Føler virkelig de har roen på glutenfrie ting her, så det er betryggende. Gleder meg til å se hva annet de har! :)

SONY DSCSONY DSC

Også løper disse søtnosene rundt omkring her! :D

SONY DSC

Nå går strømmen her, vi skrives!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s