Clearwater, Starbucks og Victoria Secret ♥

God kveld! Eller god morgen blir det vel for dere hjemme i Norge nå?
Her er iallefall klokka ni og det har vært en lang, men kjempefin dag :) Begynte dagen med en tur i bassenget etterfulgt av en kajakktur med lillesøster – rene morgencardioen det! Etter turen var det på sin plass med enda et avkjølende bad og Cola Zero ved bassengkanten. Smaker nydelig i varmen, mmm ♥

SONY DSC

Så var det på tide å gjøre seg klar for en liten roadtrip på 30 minutter til byen Clearwater. Det ble riktignok litt bomtur da formålet med turen var å shoppe, og da vi kom frem bestod byen bare av courthouses og andre viktige bygninger – null klesbutikker og shopping med andre ord :p Clearwater har faktisk verdensrekorden i flest sammenhengende soldager med sol 361 dager i året – that’s pretty nice! Så vi skal uansett ta turen tilbake da byen også har en de fineste strendene i Florida :)

Noe annet som smaker godt i varmen er frappe fra Starbucks, jummy!

PSX_20141018_202450PSX_20141018_202213

Ikke akkurat næringsinnhold som en proteinshake, men i denne varmen glemmer man liksom litt å spise. I dag har jeg faktisk bare spist frokost og middag + en frappe og to pinneis, så jeg vil ikke akkurat si kalorioverskuddet er så stort. Uansett, det er ferie og jeg vet akkurat hva som må til for å “komme i form igjen” når jeg kommer hjem, så jeg skal nyte USA oppholdet med god samvittighet! Selvom jeg mest sannsynlig kommer hjem vannfylt og god haha :D

En obligatorisk flex i byen må selvfølgelig også til!

PSX_20141018_202555

Etter bomturen reiste vi til et siiiiinnsykt stort kjøpesenter som het Westfield Countryside. Der hadde de Victoria Secret, så jeg og Sanna gikk bananas der i en liten time! Nå er jeg stolt eier av fire nye bikinier, masse lekkert undertøy, treningstøy og annet dill :D Dere skal få se imorra!

Nå er jeg ekstremt trøtt selvom klokka bare er halv ti, så nå venter egentlig bare en god dusj og en runde med after-sun før senga står for tur. Lade opp til en ny og solfylt dag imorra! Har ikke fått solet meg så mye idag, så får ta igjen det tapte imorra – og resten av uka :D
Håper dere har det fint hjemme i Norge ♥

IMG_20141018_125056

One thought on “Clearwater, Starbucks og Victoria Secret ♥

  1. Blir missunliiig av å lesa om USA oppholdet! Nyt resten av ferien fine deg <3 gleda meg til du e tebake på citygym :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s