Gulf Harbors Private Beach

Nå er kvelden kommet her til Tampa og et godt hjemmelaget måltid er inntatt! Utrolig koselig å være på ferie med familien og få skikkelig kvalitetstid sammen; enten på beachen, i bassenget eller rundt middagsbordet :) Ikke minst er det morsomt når mamma begynner å snakke om mine gamle flammer fra jeg var 15 år og oppover, haha! Oh, the teenage years :p

Dagen i dag har vi for det meste brukt til bading og soling. I området vi bor her i New Port Richey har beboerne sin egne private strand, så vi tok beina fatt til stranda i dag for litt strandliv!

SONY DSC

For å komme til stranda måtte vi gå knappe 300 meter og “alle” så rart på oss. Det er ikke vanskelig å se at her i USA er alt lagt til rette for bilbruk! I løpet av dagene vi har vært her har jeg faktisk bare sett to folk gå med hundene sine :p Man kjører hvor enn man skal, selvom det bare er 100 meter! Da vi kom frem til stranda ble vi møtt av ei søt strandvakt som sa “aww, you all look so cute!”. Amerikanerne er iallefall utrolig hyggelige :D Og Gulf Harbor skuffet ikke; nydelige strender med hvit sand og knallblå sjø!

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Jeg og Sanna måtte selvfølgelig ha en liten shoot på stranda! Sisters ♥

SONY DSCSONY DSC

Igjen er klokka halv ti og trettheten begynner å kicke inn.. Litt kjipt å våkne grytidlig på morran, men igjen så får man mye utav sola og dagen – så skal vel ikke klage :D I morra tenkte vi ta turen inn til Tampa City for shopping og kos! Gleder meg til å se storbyen :) Good night!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s