Tarpon Springs – The Greek Village ♥

Ah, nok en herlig og solfylt dag er over her i Tampa! I dag har virkelig sola stekt, så vi har tilbragt noen timer i solsengene, lekt i bassenget og tatt en kajakktur ut i kanalene. Pappa så delfiner og vi jentene så en sjøku – so cute! Håper de viser seg mer så jeg kan bade med de, for en drøm det hadde vært for dyreelskeren Oda :D

SONY DSC

Senere på dagen tok vi turen til Tarpon Springs, en gresk landsby som ligger 20 minutter fra der vi bor. Tarpon er faktisk den byen i USA med flest greske innbyggere, så vi tenkte det var verdt å ta turen dit for litt sightseeing og gresk mat! Min og Sanna’s guilty pleasure gjennom dagen er caramel frappe fra Starbuck – mmm so jummy :D

SONY DSC

Som sagt; jeg nyter livet med god samvittighet her nede, men jeg gleder meg til avfetting når jeg kommer hjem igjen.. Ikke hundre prosent komfortabel i egen kropp for øyeblikket akkurat! Kan ha noe med at jeg for to uker siden var i konkurranseform og alt annet enn denne formen får meg til å føle meg som en feit sjøku :p

Anyways.. Vel fremme i Tarpon ble vi møtt av en utrolig hyggelig (les: UTROLIG hyggelig. Folk er så sykt overhyggelige her i forhold til oss, her har vi blyge nordmenn litt å lære) greskamerikaner som delte ut flyers for et dansekurs. Hun ga oss en kjapp gjennomgang av hva som var verdt å få med seg i byen for eventyrlystne turister! :) Vi forstod fort at byen ikke akkurat var et shoppingmekka, men heller en koselig liten landsby med maritim sjarm ♥ Tenkte gi dere et lite bildedryss fra den søte kystbyen!

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Noe så enkelt som svamper var det som ga innbyggerne i Tarpon Springs muligheten til å bosette seg, så at byen var stolt over svampene sine var lett å se! Tenkte bare på Svampebob filmen når jeg så alle dykkerdraktene og svampene der – søtt :D

SONY DSCSONY DSC

Verdens fineste svamper, oou fancy pancy!

SONY DSCSONY DSC

I en liten butikk med utrolig mye rart, fant jeg “Walter White – Cooking License”. Så hvis noen skal ha noe cooked – ask me! Haha :D

SONY DSCSONY DSC

Tarpon Springs var iallefall veldig koselig og etter besøket der reiste vi til Walmart i New Port Richey for litt obligatorisk shopping! På utsiden møtte vi to koselige politimenn som pappa mente jeg selvfølgelig måtte ta bilde med, haha :D

floridapolice

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s