Living the big life in the US!

En ting er sikkert og visst: ALT er stort i USA! Også er det billig. Sykt billig :p
På tirsdag var vi på Ellenton Premium Outlet, et sted med alle de kjente merkene fra Nike, Converse, Adidas, Ralph Lauren og Puma, så her fikk vi hamstra litt billige merkevarer. Ble ganske skuffa da de ikke hadde en eneste modell av Nike Air Max, men heldigvis hadde de masse freshe topper – så litt shopping ble det! Noen topper rikere var det på tide å skaffe seg et nytt par med Converse :) Hvite og fine til sommerbrune ben!

SONY DSC

På Vitamin World hadde de masse spennende kosttilskudd, men siden Nordic Power har alt jeg trenger, kjøpte jeg bare to esker med Questbar’s – til den nette sum av 270 kr! Så nå har jeg barer med Double Chocolate Chunk for noen uker fremover, hoho :D

SONY DSC

God snacks ved bassengkanten, med kun 180 kcal :) Noe annet jeg har fått dilla på her nede er glutenfrie wraps smurt med philadephia light, kalkunskinke og agurk. Jummy! Hamstrer med meg noen pakker med disse hjem til Norge ja :D

SONY DSCSONY DSC

Tydeligvis blitt fast tid å blogge i ni tida, for igjen er klokka halv ti og jeg er ganske klar for senga. I morgen venter et lite cruise i Tarpon, håper virkelig vi får sett noen ville delfiner – det hadde gjort ferien komplett! :D
God natt fra en jente som nyter livet i Florida til det fulle :)

SONY DSC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s