Delfincruise i Mexicogulfen

God kveld fra Florida! Siste kvelden her nå, så utrolig fort tida har gått. Men som alltid; borte bra – hjemme best :D Gleder meg mest til egen seng og gode rutiner på kosthold og trening! Faktisk superklar for sistnevnte. Skal mest sannsynlig skje noe ganske spennende om en månedstid, så slenger meg på en liten minidiett igjen når jeg kommer hjem. Kroppen er klar, hodet er klart – jeg er klar :) Gleder meg til å fortelle dere hva det gjelder etterhvert!

I dag har vi for det meste tilbragt dagen ute i båt, på et “dolphin cruise” som gikk ut fra den greske byen Tarpon Springs. Alle tourguidene her nede er så morsomme, så det var en kjekk tur på to timer ute i havgapet. Fikk dessverre ikke tatt noen bilder av delfinene, men de hoppa langs båtsida og svømte rundt oss, så det var veldig gøy :D Delfiner ♥

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Jeg har elska hele oppholdet her i USA, men en ting har skuffa meg ganske mye.. De fleste har ikke peiling på hva glutenfritt innebærer! Har derfor vært redd hver eneste gang vi har spist ute. Når jeg spør “er dette glutenfritt?” svarer de bare “hmm, I think so” – og det hjelper ikke mye for en med cøliaki at de ikke vet 100 % :p Menmen, har nå kommet meg helskinnet gjennom turen fordi :D Selvom de fleste måltidene har bestått av typisk burger uten brød osv, veldig spennende ja haha!

Kvelden ba på en utrolig vakker solnedgang også! Denne dagen har vært skikkelig bra, deilig siden det er siste kveld her :)

SONY DSC

Til mandag er jeg tilbake i Sandnes og på City 24/7 – tenker de trenger husmor Oda der nå ja! :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s