Tilbake til vestlandsvær og regn ♥

Dere stusser kanskje over at jeg har med et hjerte i overskriften, da jeg kommer fra 40 grader, strålende sol og bikinivær hjem til nærmest storm og regn.. Men det er alltid så deilig å komme hjem igjen! Jeg elsker høsten; fargene ute, tente lys, varme pledd og rykende varme kopper med te. Selvom det var kjipt å reise fra Florida, er det godt å være tilbake til Sandnes, gode rutiner og vennene mine! Dagen i dag begynte jeg med en kaffekopp på Pastabakeriet med Ida Sofie, alltid like koselig ♥

Etter cafedaten tok jeg turen innom Modern Design for å bestille frisørtime (trengs etter soling i USA), og en liten tur innom City, for deretter å ta bussen hjem. Siden det regner og blåser ut tente jeg masse lys, tok på meg de nye suuuupermyke tøflene fra Victoria Secret og satt meg under pelspleddet for å begynne på en artikkel for “Lev med diabetes”. Sååå kos :)

SONY DSCSONY DSC

Nå venter snart litt mat før trening med Stine! Wii, har savna ho såå ♥ Håper ho blir fornøyd med USA-gaven jeg har kjøpt ;) Ha en fin dag alle sammen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s