Intervju i Stella og saftige cupcakes med vaniljekrem ♥

God kveld kjære lesere!

I dag begynte jeg dagen med en stor kopp te i verdens mykeste morgenkåpe og pusetøfler; elsker rolige morgener når regnet høljer ned utenfor. Etter en liten time med avslapning og tv-titting var det på tide å komme seg ned til Sandnes for en behandling hos Mauro på Naprapatlandslaget. Merket at det var en liten stund siden sist, så det ble noen nåler i hofta og litt knekking og tøying. Føles i det minste superbra ut etterpå :D

Etter behandlingen tok jeg meg en tur på butikken for å handle inn til litt bakst, og i bladhylla så jeg at den nyeste utgaven av Stella var ute!

cupcakesogstella04

Endelig hadde intervjuet jeg hadde tidligere i høst kommet på trykk og jeg kjente det kribla i magen da jeg la bladet i handlekurva. Vel hjemme fikk jeg lest intervjuet og det var veldig rart – og veldig gøy, å lese om seg selv :) I hver utgave av magasinet har de et intervju med en person som har fått en diagnose/sykdom som ofte ville hindret folk i å fortsette å leve det livet de kanskje ønsker, men i stedet for gjør de det beste utav situasjonen. Jeg er derfor med siden jeg ikke har latt diabetesen hindre meg i å nå målet mitt som var å stille i bikinifitness. Veldig gøy å ha vært med på :D

cupcakesogstella05cupcakesogstella07

Så, tilbake til baksten! Det er ikke til å lage skjul på at jeg elsker å kokkelere og dandere. Det er heller ikke til å legge skjul på at teamvennene mine på gymmet liker det jeg lager. I tillegg må jo noen ta seg av at folket koser seg etter dietten :D Så i dag følte jeg for å lage noen saftige cupcakes med fløyelsmyk vaniljefrosting. Røra resulterte i ca 20 cupcakes som luktet himmelsk. Også er de selvfølgelig glutenfrie! :)

cupcakesogstella02

Ingredienser;

 • 190 g glutenfritt mel
 • 1 ss maizena mel
 • 1/2 pakke vaniljekrem
 • 170 g sukker
 • 4 egg
 • 0,5 dl melk
 • 180 g romtemperert smør
 • 1 ts vaniljeekstrakt/vaniljesukker
 • 1 ts bakepulver

Visp sammen melk, egg, vaniljeekstrakt/vaniljesukker og frøene fra vaniljestanga i en liten bolle. Bland så sammen sukker, mel, maizena, bakepulver og smør i en egen bolle. Miks godt sammen med en kjøkkenmaskin eller kjøkkenvisp. Tilsett så eggeblandingen og vaniljekremen. Rør godt til du har en fluffy og kremete cupcakerøre. Røra skal være ganske tjukk, så tilsett mer mel hvis det trengs.

cupcakesogstella03

Stek i silikonformer eller i muffinsbrett på 180 grader i ca.15 minutter. De skal være saftige, så ikke la de bli gyldne på toppen!

Frostingen lager du enkelt av 70 g romtemperert smør, 2-4 ss melk, en halv pakke melis og 1 ts vaniljepulver. Sprøyt på i sirkelbevegelser med en sprøytepose.
Nyt fløyelsmyke (klarte ikke la vær å smake på en..) cupcakes med vaniljefrosting! Til pynt hakket jeg opp litt Smarties i søte farger :)

cupcakesogstella01

5 thoughts on “Intervju i Stella og saftige cupcakes med vaniljekrem ♥

  • Nei, jeg går andre året sosiologi nå. Eksamen nærmer seg med stormskritt som vanlig wææ :p
   Syns sosiologi første året var veldig spennende! Lærte veldig mye om ulike samfunnsspørsmål og hvordan samfunnet fungerer. Andre året har jeg valgt personalledelse :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s