Eksamenstress og fremtidsplaner!

I går ble første hjemmeeksamen i personalledelse levert og det var jammen deilig å få ut av verden! En mindre ting å tenke på, noe jeg virkelig trenger for tida.. Dessverre er det bare en uke til neste eksamen i “kommunikasjon og medier”, så er den siste 16 desember i “kultursosiologi”. Etter dette går turen hjem til Arendal for jula og DET gleder jeg meg til ♥ Hjem til ribbe, medisterkaker, familie, kos og dyr :D

For tida bor jeg hos min beste venninne fra Arendal som er flytta til Sola. Her skal jeg bo i noen uker og dagene går i ett, så igjen faller blogginga litt bort :( Hveeer november.. MEN jeg har allerede begynt planlegginga for blogginga neste år, da skal det være masse fokus på trening og sunne oppskrifter! Tror det vil falle i smak hos dere :)

idisodis

Jeg føler også jeg må dele litt videre fremtidsplaner med dere! Min store drøm har alltid vært å bli diabetessykepleier. Dette var noe jeg hadde lyst til før jeg i det hele tatt fikk diabetes selv, men etter jeg fikk diagnosen ble ønsket om å bli dette bare enda større. Jeg har derfor lenge hatt en liten drøm om å bli en slags “diabetescoach” hvor jeg kan hjelpe diabetikere med riktig kosthold og trening, da jeg selv vet hvor utrolig mye lettere dette gjør livet som diabetiker. Derfor har jeg bestemt meg for å fullføre andre året i sosiologi for så å søke meg inn på sykepleien til høsten igjen! Spennende, eller hva? :D

Jeg gleder meg iallefall sinnsykt mye og håper ting går etter planen! :)

6 thoughts on “Eksamenstress og fremtidsplaner!

 1. Wow! det høres UTROLIG spennende ut. Jeg støtter deg helt og fult ut.
  Jeg har selv hatt diabetes i litt over et år, og merker at jeg gjerne skulle hatt hjelp til å legge om til en sunnere hverdag. I de første ukene etter diagnoseringen var jeg ganske flink til å begrense inntaket av karbohydrater. I ettertid har det bare glidd mer og mer ut, og i dag lever jeg akkurat slik som jeg gjorde før, i tillegg til at jeg trenger LANGT mindre enn før.

  Jeg kjenner at det hadde vært godt å fått hjelp fra en erfaren person som kjenner min situasjon som diabetiker. Det er også mangel på diabetessamfunn hvor diabetikere kan møtes for å for eksempel trene sammen, eller lære mer om kosthold. Kanskje du kunne starte med å holde foredrag og arrangere gruppetimer?

  Som sagt, jeg har virkelig tro på idéen din, og gleder meg til å følge deg videre i veien til målet ditt.
  YOU CAN DO THIS!

  • Tuusen takk for så fine og motiverende ord! Kjempe kjekt at du likte ideen min ♥
   Det er helt sant som du sier; avogtil trenger man noen som er i den samme situasjonen som en selv for å få litt hjelp og tips på veien. Det hadde vært utrolig gøy med litt kurs, foredrag osv og det er absolutt noe jeg kunne tenkt meg! Gleder meg allerede til å sette i gang med ny utdannelse :)

 2. Hei Oda,
  Så utrolig spennende! Har faktisk lyst til å jobbe med diabetes selv, og lysten har også blitt enda sterkere etter jeg fikk type 1 diabetes for 1,5 år siden. Jeg har tenkt til å søke meg inn på livsstilsendring og folkehelse på helsehøyskolen i Oslo. Der lærer man om kosthold i forhold til livsstilsykdommer som diabetes, me osv.. Diabetes-sykepleier er jo også en kjempe god vei å gå, og jeg ønsker deg masse lykke til med studie! Du er kjempe flink, og jeg er fast leser av bloggen din.. Du har faktisk allerede vært en slags coach for meg i forhold til trening og kosthold, og du er også en kjempe motavasjonskilde i forhold til min diabetes! Takk for at du oppdaterer, og skriver så flotte innlegg :) :) Mvh Camilla Kittelsen

  • Hei Camilla!
   Åå, det hørtes ut som en kjempe spennende studieretning! Masse lykke til med det :)

   Sååå kjekt å høre jeg allerede har vært litt coach for deg, det rørte hjertet mitt litt ekstra i dag ♥ Og er det noe mer konkret i forhold til diabetes/trening/kosthold du ønsker å lese mer om, så setter jeg veldig pris på det :)
   Ha en strålende dag videre, og en stor klem fra meg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s